Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Így akár élni a tesóm, hogy...

Így akár élni a tesóm, hogy gondolta?

Figyelt kérdés
A tesóm nem fejezte be a sulit, 17 évesen fogta magát lelépett. Külföldre költözött, de megismert egy pasit 1 éve és haza költözött. Próbáltam vele beszélni, hogy azért így 30 évesen mi a terve az életre. Menjen csinálja meg az érettségit, mert így nem fogja semmire vinni. Azt mondta, hogy nem csinálja, eszébe sincs 4 évig suliba járni esténként. Inkább helyette angolból meg spanyolból le nyelvvizsgázik. Hát mondtam neki, hogy ezzel kitörölheti, pont annyit fog érni mint a 8 általánosa. Hiába van nyelvvizsgája semmivel sem fog előrébb jutni. Hogy bírjam jobb belátásra, hogy az érettségivel foglalkozzon?
2022. jún. 20. 19:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudod, meg nem is kell. Az ő élete, tartsd tiszteletben a döntéseit.

Persze ellehet mondani hogy te hogy látod és miért úgy ahogy, de ráerőltetni nem szabad semmit a másikra.

2022. jún. 20. 19:20
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Menjen csinálja meg az érettségit, mert így nem fogja semmire vinni...

Ez a mondat annyira nem ér semmit mint az érettségi.

Barátnőmnek van érettségije és ő maga mondja hogy nem ér semmit, nehezen boldogult munkákkal, nekem nincs és ezerféle munkát találok nélküle is...és elhelyezkedtem is. Nem azt mondom hogy ne csinálja meg de ez a mondat néha kiakaszt.:D meg erőltetni nem szabad, van akinek nem egy és ennyi, bármennyire noszogatod ezzel, azt éred el hogy veled nem foggja tartani a kapcsolatot. Meg miért függsz ennyire az ő életétől? 30 évesen szerintem nem fogod tudni meggyőzni, ő élete, úgy éli ahogy akarja. Örülj hogy neked jobb. 30 évesen legalább van munkája? ha van akkor ne szólj bele...

2022. jún. 20. 19:29
 3/17 Savlekotő ***** válasza:
86%
Hú imádom mikor 30 éveseknek negszabjak hogy éljen mikor szarjon, nem csoda h le lépett tőletek.. Jól tette pedig én se mai darab vagyok..
2022. jún. 20. 19:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy valamit nem értek, 17 évesen miért nem emberelte meg őt senki? Akkor hagytátok hogy lelépjen? 1 éve hazajött és 30 éves, de neked valamiért most jutott eszedbe, hogy ezt megkérdezd? Korábbi években nem törődtél vele vagy nem tudtad elérni, vagy csak most hogy hazajött ez egy ürügy hogy ismét basz.gasd ezzel? ...Te se lehetsz éles elme. Azt nem írtad, hogy van e munkája vagy azóta sincs? Mert ha van akkor nincs jogod beleszólni, 30 évesnek ne akard már megszabni hogy éljen ha eddig is szart rátok, most is fog...nem fogod jobb belátásra bírni főleg nem ezzel a stílussal...nem csoda hogy lelépett tőletek.
2022. jún. 20. 19:39
 5/17 A kérdező kommentje:
Én csak jót akarok neki, hogy a nyelvvizsgákra csak kidobja a pénzt de semmire nem fog menni.
2022. jún. 20. 19:47
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki csak jót akar a másiknak mikor beleszól az életébe. Csak ami neked jó az nem feltétlen lesz jó neki is.
2022. jún. 20. 19:49
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

5.de semmire nem fog menni. Ennyire ne könyveld el ezt...lehet a végén tényleg jól jönnek azok a vizsgák.

De azt igazán elárulhatnád már hogy van e munkája vagy nincs. Ez fontos infó azért, mert legalább dolgozik, 30 évesnek ne akarj beleszólni az életébe még ha jót akarsz is...felnőtt ember, eltudja dönteni maga mit akar és mit nem.

2022. jún. 20. 19:54
 8/17 Savlekotő ***** válasza:
93%
Ha így folytatod le fog tiltani és ha muszáj se megy kozelezekbe, és rinyalhatsz. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kirakva, nincs saját életed abba rendezkedjel..
2022. jún. 20. 19:56
 9/17 Savlekotő ***** válasza:
94%

Nem csoda h egyre többen szakítanak meg családdal mások életébe pofazo rokonokkal minden kapcsolatot vagy mindenről

a legvetelukrol is hazudnak..

2022. jún. 20. 19:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
5.Nem akarsz jót neki, csak mindenbe bele akarsz pofázni, saját pénzét arra költi amire akarja. Ha jót akarnál neki, békén hagynád. Ha eddig nem érdekelte az érettségi most se fogja, bármennyire hisztizel. Érettségi nélkül is meg élnek csomóan, nyelvvizsgák még lehetnek neki hasznosak, neked nem hasznos oké de ne akard már lebeszélni lehet tervei vannak vele amiket veled nem oszt meg, nem csoda hogy miért nem...Mindenki máshogy él, 30 évesen ha ilyen tesóm lenne én ismét lelépnék. Meg érdekes hogy eddig nem érdekelted de most mindent rá akarsz b.szni...érettségi, nyelvvizsga, pénzét mire költi...
2022. jún. 20. 20:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!