A tesóm nem fejezte be a sulit, 17 évesen fogta magát lelépett. Külföldre költözött, de megismert egy pasit 1 éve és haza költözött. Próbáltam vele beszélni, hogy azért így 30 évesen mi a terve az életre. Menjen csinálja meg az érettségit, mert így nem fogja semmire vinni. Azt mondta, hogy nem csinálja, eszébe sincs 4 évig suliba járni esténként. Inkább helyette angolból meg spanyolból le nyelvvizsgázik. Hát mondtam neki, hogy ezzel kitörölheti, pont annyit fog érni mint a 8 általánosa. Hiába van nyelvvizsgája semmivel sem fog előrébb jutni. Hogy bírjam jobb belátásra, hogy az érettségivel foglalkozzon?
Nekem teljesen mindegy, hogy mit csinál csak látom hogy hülyeséget csinálna. Csak nyelvvizsgával sehol nem fogják alkalmazni.
2022. jún. 20. 20:20
12/17 anonim válasza:
11.Akkor hagyd békén...legalább dolgozik, jobb mint a semmi! Az hogy nincs érettségije, nem a világvége. Egyedül ezt a nyelvvizsgákat beszélheted le de ha ragaszkodik hozzá, feleslegesen töröd magad, magadnak legyen véleményed de ennyi.
2022. jún. 20. 20:29
13/17 Savlekotő válasza:
Legnagyobb hulyeseget azzal teszi h szoba áll egy toxikus emberrel mint te, semmire se viszi, persze nyelveket beszélni semmire se jó aha , irigyseget érzek itt inkább, tilsd meg neki a nyelv vizsgát.. És írj kérdést hogy miert küldött el a halál facára.
2022. jún. 20. 22:07
14/17 Savlekotő válasza:
Teljesen mindegy neked mit csinál, azért porogsz a nyelv vizsgain ami hülyeség szerinted, értjük , gyanítom boldogabb élete van mint a tied, különben nem az ővebe lennél nyakig..
2022. jún. 20. 22:10
15/17 anonim válasza:
Felnőtt ember, saját élettel ha neki így jo hagyni kell.
2022. jún. 20. 22:46
16/17 anonim válasza:
Mondjuk, ha van jogsija, akkor simán felveszik sofőrnek. Sok helyen kb. leszarják az érettségit.
Egyébként nekem van olyan ismerősöm, akinek még a nyolc általánosa sem volt meg, a jogsit kamuval szerezte meg, és sofőr lett.
Tehát a munkahelyén még az általános bizonyítványát sem kérték el.
(állami gondozott a srác, és nem cigány, mielőtt valakinek ez a kép ugrana be.)
2022. jún. 21. 06:25
17/17 anonim válasza:
1. semmi közöd az életéhez
2. nem jót akarsz neki, csak belepfáznál, hogy mit miért tesz
3. egy jó nyelvtudással kismilliószor többre viheti mint az érettségivel, mert az aztán tényleg lószr
4. de megértem, hogy miért lépett le 17 évesen. Nyilván elege lett belőletek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!