A' úgy dönt, hogy a testvére feleségével, férjével intim viszonyt folytat az mit érez, gondol? Ha nem tettetek ilyet mit gondoltok erről? Illetve ha te ilyet tettél mit gondoltál épp akkor?
Figyelt kérdés
Most tekintsünk el attól, hogy nem a ti dolgotok, véleménye mindenkinek van.2023. máj. 3. 13:21
51/62 anonim válasza:
Ja bocs most látom hogy az előző előtti válaszom másnak ment és te nő vagy. Na, akkor azért nem érted, mert valószínűleg a te férjed is megtanulta ezt olyan profin, hogy nem ad lehetőséget neked arra, hogy a semmiből generálj minden nap konfliktust.
52/62 anonim válasza:
50, majd ha elválok a férjemtől, kipróbálom. :)
53/62 anonim válasza:
1-es és a 46-os vagyok és nem értem most ezt kinek írtad 51.
54/62 anonim válasza:
51, már megint eltaláltad! Olyan a világon nincs, hogy egy nő ne akarna folyamatosan háborúzni. De milyen jó, hogy a férjének mindig mellé kell(!) állnia. :)
57/62 anonim válasza:
#56 Nem, én boldog házasságban élek három gyerekkel, és elmegyek motorozni vagy horgászni, amikor idegesít az asszony. Így nincs feszkó.
58/62 anonim válasza:
De ez ilyen most ezzel nem tudsz mit csinálni, neked is vannak olyan eseteid amit az asszony tűr el.
59/62 anonim válasza:
Attól függ. Ha épp egymásba szerettek, a házastársaik meg leszarják őket, az is más, mint amikor valaki kinyalja a házastársa seggét, az meg hazudik.
60/62 anonim válasza:
"Aki úgy dönt, hogy a testvére feleségével, férjével intim viszonyt folytat az mit érez?"
Forró, nedves szorítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!