Érdemes azért megszakítani apukámmal a kapcsolatot mert a feleségével nem jövünk ki egymással?
Apukad ha ennyire vak akkor ra kell vezetni . Kettesbe leulni beszelni.
Elmondani neki mi van.
Ugyan ebbe a cipobe jarok. 9 eve.
Apukammal tartom a kapcsolatot annyit tettem hogy a hazukba nem jarok be, a novel nem talalkozok ha nem muszaj!
Ha beis hiv apa akkor 5 percnel tovabb nem maradok.
Vagy apa jon hozzam vagy elhivom valahova beulni ha beszelgethetnekem van vele.
Az a baj nem egy országban élünk ezért ha én megyek hozzájuk akkor nem megoldható (és egyéb rokonok is ott élnek ezért biztos nekem is el kell hozzájuk látogatnom) hogy nincs ott a felesége, max akkor ha apa jön csak hozzám.
Mikor pár éve beszéltem neki erről azt mondta csak beképzelem, nem akar nekem rosszat a felesége. De sajnos ez nem így látszik, mert próbál észrevétlenül keresztbe tenni ahol tud, és sajnos ilyen nagy távolságból is szokott sikerülni neki
Mintha csak én írtam volna az egészet.
Így megy már 8 éve, bár ők szerencsére nem házasok.
18 évesen egyedül éltem már, mert "oda" nem mehettem. Majd mikor érettségi tablóra pénzt kértem aputól, a nő leordította a fejem, hogy mit képzelek magamról?! Persze az ő lakását felújította apu, autót vett neki, kifizetett mindent a lányának, de én kussoljak. Volt, hogy náluk aludtam, reggel 6kor keltett a nő, hogy menjek mamámhoz vagy valahova, mert ő megy dolgozni, ne maradjak ott a lakásukban. (az ő lánya otthon lett volna egész nap)
Egyszer megmérgezett. Áthívott kajálni, mikor apu dolgozni volt. Beküldött a nappaliba, hogy majd megesszük ott a desszertet. (Mindig mindenkivel kiabált, hogy nincs bent evés) Utána 10 órán keresztül hánytam. Letagadta.
Úgy oldom meg a dolgot, hogy nem találkozunk. Mindig viszek nekik valamit, amit apuval elküldök. Nagy ritkán megköszönik. Ha valamivel tenni kell az agyát, akkor találkozunk, eldicsekedik és ennyi. 2 hétre szoktam hazajárni, ebből kb 1x szoktunk találkozni fél-1 órára. Azt meg kibírom 4 havonta. De van, hogy a 2 hét alatt egyszersem találkozunk, mert "ő nem ér rá". Nővéremmel ugyanez a szitu áll fent közöttük.
Aha. Szóval a nő kever, apádat uszítja ellened. Apádat ez látszólag nem érdekli, hiszen nem szakította meg veled a kapcsolatot.
Ellenben te passzonád apádat a nő miatt.
Akkor most ki is a rossz?
Mintha csak én írtam volna. Még a külföld is stimmel...
Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy nem kerestem apámat, nem mentem hozzájuk. Persze, ő se keresett engem, ez rosszul esett, de elfogadtam.
Aztán pár év múlva a nő kirakta, majd elváltak. Akkor rögtön hozzám jött apám, mondta, hogy igazam volt mindenben, és azóta van kapcsolatunk. Persze, ez már nem olyan, mint amilyennek lennie kell. Hiányzik az a pár év, sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!