Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti szüleitek és a párotok...

A ti szüleitek és a párotok szülei mikor ismerkedtek meg egymással?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 4. 11:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvőn. Messze laknak egymástól.
2019. ápr. 4. 11:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvőnkön. Nem egy orszagban élünk
2019. ápr. 4. 11:24
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer egyszerre futottak be a lakásunkba, olyan bő egy éve voltunk együtt. Anyósom kedvesen kifejtette anyámnak, hogy egy trehány disznó vagyok, és ha a fia helyében lenne, kibacná a holmimat a folyosóra, amíg nem lesz rend. Legközelebb és azóta utoljára az esküvőnkön találkoztak, 15 éve... :D
2019. ápr. 4. 11:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Mi a párommal még csak fél éve vagyunk együtt, külön megyében élünk, autóval kb. 40 percre egymastol. Ma az anyukam megkérdezte, hogy a barátom édesanyja nem e tervezi a megismerkedést ( ahogyan ismerve a szüleimet biztosan elkezdtek megint kombinálni valamit és biztosan problémájuk, hogy a párom szülei még nem kezdeményeztek ). Véleményem szerint ez még teljesen korai, én is úgy gondoltam, hogy majd valamilyen családi összejövetelen ismerkednek meg.
2019. ápr. 4. 11:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd az esküvőn fognak.
2019. ápr. 4. 11:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Miután összeköltöztünk, azután az első szülinapi bulimra meghivtam mindenkit.
2019. ápr. 4. 12:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmikor:)
2019. ápr. 4. 12:07
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Eskuvon. Amugy mi "közük" lenne egymashoz ugymond?
2019. ápr. 4. 12:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer találkoztak véletlenül. Legközelebb szerintem az esküvőn. Én nem látom értelmét az ilyen erőltetett találkozónak.

Főleg, ha esetleg kulonbozek is a szülők.

Ha mindkét oldal meg akar ismerkedni ok, de én nem erőltetnèm.

2019. ápr. 4. 12:22
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
1,5 év után... anyósom roppant kíváncsi ember, 1 éve voltunk együtt akkor még párommal amikor facebookon bejelölte anyukámat és fél évig zaklatta,hogy találkozzanak amikor lejönnek hozzám látogatni (300km)mert hát mondta nekem és anyukámnak is : Nekem számít,hogy kinek a borját fogadom a családba. Ha rajtam múlt volna,akkor a mai napig nem ismerték volna meg egymást (11 éve vagyunk együtt férjemmel) és ha szintén csak az én döntésem lett volna, akkor a mai napig én se ismertem volna meg anyósom
2019. ápr. 4. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!