Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jópofiznál apád feleségével...

Jópofiznál apád feleségével apád miatt?

Figyelt kérdés

Apám feleségének sosem voltam szimpatikus, amikor apám nincs ott beszólogat, ha apám ott van vagy jópofizik vagy próbálja úgy csűrni csavarni a dolgokat, hogy apám is mérges legyen rám.

A nővel elbeszélgetni ez ügyben nem lehet mert még én lennék a szemétláda és menne apámhoz panaszkodni. Így viszont vagy kamuból jópofizunk apám miatt vagy le**juk a másikat épp.

Legszívesebben elbeszélgetnék vele miért viselkedik így de akkor úgy is letagadná, hogy biztos csak félre értem neki semmi baja velem…

Apám kb követeli hogy jó legyen a kapcsolatunk. Ha valahol vagyok nem csak apámnak de a nőnek is kell küldenem képeket + magamról, életemről, mindenről (kb mint ha tényleg jóban lennénk). Tuti nem kiváncsi rám de ha nem kap képet meg nem érdeklődök felőle direkt csinálja a fesztivált, de amúgy ő is ugyan úgy lesz**ja mi van velem.

Volt hogy apámmal ilyesmit megpróbáltam megbeszélni és az lett a vége, hogy mind a ketten rám lettek mérgesek pedig csak megbeszélni akartam valami ilyesmi témát.

Eljátszam továbbra is hogy minden oké a békesség kedvéért? Vagy mit tegyek?

Egyszerűen nincs kedvem ehhez a kamuhoz de apám mint ha kikényszerítené belőlünk, hogy jóban legyünk.. 24l

2022. júl. 15. 02:03
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell jopofizni pláne kényszerböl.
2022. júl. 15. 02:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A mi családunkban is volt hasonló. Az új feleség 30+ évig kavarta a szart, már mindenki mindenkire fújt a családban (mármint a család többi tagja). Aztán amikor kiborult a bili, az volt a válasz, hogy az ő felesége szent és sérthetetlen, sosem hazudna. Szóval gondolhatod, hogy azóta milyen a viszony.

Nálatok is hasonló lesz a helyzet. Apukádnak el kell mondani ezeket a dolgokat, majd ultimátumot adni neki. Ha őt választja helyetted, hidd el, hogy nem kár érte.

2022. júl. 15. 02:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: lehet ha én lennék hasonló helyzetben, 1-2 alkalmas konzultáció keretében kikérném szakember tanácsát. A legfontosabb az lenne számomra: hogyan ne hódoljak be és miképpen lehetne megakadályozni az illető manipulációit, különösen azt, hogy esetleg embereket ugraszt egymásnak ("apád elvárja hogy jó legyen a viszony", ezért lehet nehéz). Elvárás alapján viszont nem lehet "jó kapcsolatban lenni" a másikkal.
2022. júl. 15. 03:20
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha anyagilag meg mindenben független vagy tőle, írd ki az életedből, küldd el a JQA-ba.
2022. júl. 15. 06:24
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Haha, aktualis eppen, bar meg nem talalkoztam apam uj nojevel, de ha nem szimpatikus, akkor egyertelmuen nem. De csak azert eloiteletesen hozzaallni nem fogok, es elbol utalni, mert anyammal meguntak egymast. Majd kiderul. :)
2022. júl. 15. 06:42
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
De tenyleg, allaj a sarkadra, es szakitsd meg veluk a kapcsolatot. Csaladtaggal is konnyebb, mint hinnéd, es akkor nincs tobb idetlen elvaras, idegeskedes. Mivel meghallgatni nem fognak, ird le nekik a mondandód, aztan tiltás.
2022. júl. 15. 06:46
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

Csinálj egy Facebook vagy Whatsapp csoportot apaddal meg a feleségével és ott küldd el a képeket, akkor mindkettő látja egyszerre.

Amúgy meg gondolom nem napi kapcsolatban vagytok, pár hetente meg azért csak ki lehet bírni pár óra mosolygást apád miatt. Ha nem, akkor leuksz apaddql és kozlod, hogy figyi apa, nem kedvelem a Julit, ne erőltesd, hogy jóban legyünk, mert nekem ez nem megy. Ha elfogadod, jó, ha nem, akkor ritkábban fogunk találkozni. Ennyi.

2022. júl. 15. 07:03
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
24éves vagy. Nem kell azt tenned, amit apukád óhajt. Ha a nő kellemetlen, nem kell vele jópofizni. Ha apád ezen megsértődik, az az ő baja.
2022. júl. 15. 07:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell jópofizni, nem is lehet. Próbálj meg a nővel minél semlegesebben kommunikálni, mint egy idegennel. Ha odaszurkál, kicsavarja a szavaidat, ne vedd fel a törülközőt, hanem kérdezd meg, hogy mi baja van, miért ideges. Ha elkezdi csinálni a fesztivált, folyamatosan mondogasd, hogy nyugodjon le, ne idegeskedjen, ne kiabáljon (akkor is, ha nem kiabált, nem idegeskedett), ezzel nagy eséllyel tényleg kiborítod, akkor legalább apád látni fogja a valódi természetét. Ha vádaskodik, soha ne mentegetőzz, ne magyarázkodj, mert azzal elismered, hogy joga van magyarázatot kérni. Mindig kérdezz vissza, hogy miért érdekli, mi köze hozzá, stb. Természetesen akkor, ha olyasmit mond vagy kérdez, ami felelősségrevonásszerű. Neveld rá, hogy veled arról lehet beszélni, hogy szép az idő, kB.ennyi.
2022. júl. 15. 08:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell jópofiznod. 3-as és 8-as is jót írtak.
2022. júl. 15. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!