Ha meghalna a testvèretek ti is megszakítanátok minden
kapcsolatot a fèrjèvel/felesègèvel?
Figyelt kérdés
Meghalt apukám battya, ès a szüleim szerint ez a felesègère nèzve olyan mint ha csak elváltak volna, tehát teljesen kikerült a rokonságból ès többet felè sem kell nèzni. De szerintem ez így nagyon nem jó, nem helyes. Ti mit gondoltokerről?
Ha kedveltem akkor nem, ha nem kedveltem akkor igen. Ha vannak gyerekek és szeretem őket, akkor szintén nem szakítanám meg a kapcsolatot.
2021. jan. 24. 10:01
2/29 anonim válasza:
gondolom nem most kezdodott h nem birja apad a sogornojet... amgy nagyon gaz
2021. jan. 24. 10:01
3/29 anonim válasza:
A szüleid bocs, de büdös parasztok.
2021. jan. 24. 10:21
4/29 anonim válasza:
Hát nálunk a sógoromék elváltak, de az ex feleség ma is, több mint 10 év után is csaladtag.
A szüleid ezek szerint nem kedvelték...
2021. jan. 24. 10:21
5/29 anonim válasza:
Ha eddig is jóban voltam vele, ezután is összejárnánk. Ha olyan semmilyen volt a viszonyunk, akkor évente egyszer felhívnám, hogy felköszöntsem a születésnapján max. Ha meg utálnám, örülnék neki, hogy többet sosem kell látnom.
2021. jan. 24. 10:24
6/29 anonim válasza:
Nalunk volt ilyenre pelda.
Anyukam batyja meghalt szegeny, de volt 2 gyerekuk is a sogornovel. 100%ban csaladtag maradt, ha nem lettek volna gyerekek akkor is. Evekig gyaszolt utana, azota sincs senkije. Nagyon szereti meg mindig a ferjet.
Apadek mit gondolnak? Hogy annak az embernek az elvesztése csak nekik faj? Ilyen esetben pont hogy támogatni kene egymast, nem ott hagyni a sz.rban.
2021. jan. 24. 10:28
7/29 anonim válasza:
Va elég baja a feleségnek. Meghalt a férje, erre elfordul tőle a család is. Szép... Most kéne fogni.
2021. jan. 24. 10:40
8/29 anonim válasza:
Attól, hogy valakik elválnak még a két családnak nem kell elfordulnia egymástól. Nem klánok meg törzsek vagyunk hogy kiutáljuk az egész pereputtyot. Főleg akkor nem, ha halálesetről van szó. Pont, hogy most kellene a feleség mellé állni és támogatni őt ebben a nehéz időszakban.
2021. jan. 24. 10:48
9/29 anonim válasza:
Hát, nálunk válás esetén is családtag maradt az ex feleség. Nem találkozunk már olyan rendszeresen, de telefonon/üzenetben tartjuk a kapcsolatot.
Szerintem ez tök bunkóság a szüleid részéről. Nyilván gyászol, erre még a család is elfordul tőle.
2021. jan. 24. 10:51
10/29 anonim válasza:
Én szeretem a batyjam volt feleségét, sőt mivel a bátyjám volt a f*sz meg le is basztam de nyilván testvérem előrébb való, de így belerugni egy földön fekvő emberbe elég gusztustalan....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!