Ha meghalna a testvèretek ti is megszakítanátok minden
kapcsolatot a fèrjèvel/felesègèvel?
Figyelt kérdés
Meghalt apukám battya, ès a szüleim szerint ez a felesègère nèzve olyan mint ha csak elváltak volna, tehát teljesen kikerült a rokonságból ès többet felè sem kell nèzni. De szerintem ez így nagyon nem jó, nem helyes. Ti mit gondoltokerről?
A szüleim elváltak, de (az első pár feszültebb év után) együtt ünnepeltük az összes családi ünnepet, beleértve pl. az ő születés- és névnapjaikat is (nem csak az enyémet, mint közös gyerekét), apám egy idő után minden vasárnap nálunk ebédelt, voltak közös nyaralások, stb.
Itt meg ráadásul m*rhára nem válásról van szó!
Szóval egyáltalán nem értek egyet.
Gondolom, a szüleid kedvelték - és ez lehet jogos is, de ha nem is az, a "barátkozást" senkire nem lehet ráerőltetni. Csak akkor vállalják fel, és ne takarózzanak ilyen álságos indokkal!
2021. jan. 24. 11:17
12/29 anonim válasza:
Mi az hogy olyan mintha elváltak volna?
Ez egyáltalán nem olyan.
Ráadásul a valasnal is 3 fele létezik, a férjnek lesz valakije, a feleségnek lesz valakije, vagy sokan csak kihult a házasság, és békében elválnak.
Hogy lehet a halált ehhez hasonlítani?
2021. jan. 24. 11:23
13/29 anonim válasza:
A feleség nem tehet arról ami történt és ezáltal nem "kerül ki automatikusan a családból", mégis milyen eljárás ez? Ha ellentét volt, akkor történhet ilyen, egyébként nem tartom jónak.
2021. jan. 24. 11:33
14/29 anonim válasza:
Szerinem sem normális, hogy rögtön kiutálják, viszont általában véve szépen lassan el szokott halni a kapcsolattartás, mert mindkét félnek fájdalmas. Legalábbis rokoni és baráti körben is volt ilyen, néhány évig tartották a kapcsolatot, aztán amikor lett másik partner, elmaradtak. Ez így egészséges szerintem, nem kell a múltban ragadni senkinek sem.
2021. jan. 24. 11:34
15/29 anonim válasza:
Nagyon rossz kéne legyen a viszonyom ahhoz, hogy ne találkozzak vele utána, ezért valószínűleg továbbra is tartanám vele a kapcsolatot (persze az lehet, hogy a későbbiekben valamivel ritkábban találkoznánk), ha van gyerek, ha nincs, a kezdeti gyászidőszakban pedig valószínűleg még sűrűbben is keresném.
2021. jan. 24. 11:53
16/29 anonim válasza:
Apósom testvére még foatal korában halt meg, kb 4-5 év után, hátrahagyva egy 4 éves gyereket is (sajnos). A felesége nem költözött el a családi házukból (apósomék szomszédságában van) és mindenki családtagként kezeli, mint mindig. Azért szerintem más dolog ez, mint a válás, de ahány ház, annyi szokás.
2021. jan. 24. 12:00
17/29 anonim válasza:
Ne haragudj, de a szüleid szörnyű, undorító emberek. Gondolom kicsit még örültek is nagybátyád halálának, legalább neki se kell már több karácsonyi ajándékot venni...
2021. jan. 24. 12:06
18/29 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerint nem volt rossz a viszonyuk a sógornőjükkel. Nem èrtem, èn nem tudnám ezt megtenni. Fèlve a szüleimtől csak smsben tudtam neki boldog karácsonyt kívánni, mert mèg ennyire sem voltak hajlandóak. A legrosszabb az egèszben hogy a többi kèt testvère apámnak is így gondolkodnak.
2021. jan. 24. 12:14
19/29 anonim válasza:
Biztos, hogy nem volt jó a viszony, ha így kezelik. Még ha csak pusztán nem kedvelték is, ez szerintem is irtó szemét dolog, hogy azonnal elfordultak tőle.
2021. jan. 24. 12:41
20/29 anonim válasza:
Szerintem eleve olyan lehetett a viszonyuk, hogy nem családtag, de a férj miatt találkoznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!