Megszakítanátok így mindenkivel a kapcsolatot?
Anyám és mamám állandóan bátyám ( 34) védi, ha van kedve megy dolgozni, kiszolgálja anyám meg minden.
Mamám is folyton cseszeget mert" állandóan pattogok a munkahelyekről" de azt nem érti meg, hogy azért " pattogok" mert jobban keresek a másikkal és azért váltok.
Legyen már pasim meg stb... Persze szeretném ha lenne,de ez ma már nehéz.
Anyám tesójának a gyerekét fényezi folyton, jaj így úgy amúgy majd meglesz a diploma... 5 éve kínlódik a nyelvvizsgával holott 12 éve angolt tanul.. " majd meglesz ráérsz" címszó alatt neki simizve van a buksija. ( Vírus miatt kapta meg csak a diplomát)
Nővéremnek csak akkor vagyok jó ha pénz kell vagy valami más...
Apám meghalt nyáron egyedül temettem el, senki be nem segített anyagilag s az hagyján, de rám se nézett senki hogy vagyok hogy érzem magam.. sőt anyám azt mondta ha el is megy a temetésre akkor pirosba...
Ugye jön a karácsony,de én nem akarok ezekhez az emberekhez menni, mert úgy érzem nem szeretnek s én vagyok a fekete bárány
Igen, de nem volt értelme.
" Jajj persze nem úgy van az, jajj találgatózzál még"
Ismerős:((
Meg "túl érzékeny vagy", meg satöbbik.
Hát szerintem ne hagyd magad lerázni, hanem ültesd le őket, és hallgassanak végig, egyszer. Aztán meglátod, hogyan reagálnak, ha megint az lesz a véleményük, hogy te csak kitalálod, akkor onnantól tojd le őket. Hátha elgondolkoznak. Ha nem, akkor sem vesztes semmit, ilyen családdal.
Nem tudom, hogy mondjam még el nekik máshogy...
Mamámnak mondtam hogy a több a fizu azért megyek.
Anyámat se tudom meggyőzni bátyámról mi ez már hogy kiszolgálja. Bátyám meg közben szidja a háta mögött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!