Megszakítanátok így mindenkivel a kapcsolatot?
Anyám és mamám állandóan bátyám ( 34) védi, ha van kedve megy dolgozni, kiszolgálja anyám meg minden.
Mamám is folyton cseszeget mert" állandóan pattogok a munkahelyekről" de azt nem érti meg, hogy azért " pattogok" mert jobban keresek a másikkal és azért váltok.
Legyen már pasim meg stb... Persze szeretném ha lenne,de ez ma már nehéz.
Anyám tesójának a gyerekét fényezi folyton, jaj így úgy amúgy majd meglesz a diploma... 5 éve kínlódik a nyelvvizsgával holott 12 éve angolt tanul.. " majd meglesz ráérsz" címszó alatt neki simizve van a buksija. ( Vírus miatt kapta meg csak a diplomát)
Nővéremnek csak akkor vagyok jó ha pénz kell vagy valami más...
Apám meghalt nyáron egyedül temettem el, senki be nem segített anyagilag s az hagyján, de rám se nézett senki hogy vagyok hogy érzem magam.. sőt anyám azt mondta ha el is megy a temetésre akkor pirosba...
Ugye jön a karácsony,de én nem akarok ezekhez az emberekhez menni, mert úgy érzem nem szeretnek s én vagyok a fekete bárány
Nincs számlám, annyi van hogy a számlakivonaton ott van az utalás a temetkezésnek + a közlemény apám nevével.xy temetési klt.
A papírmunkát nővérem intézte de pénzt nem adott bele, így minden ilyen jellegű dolog az ő nevén van.
Én 309 km-el.odébb lakok én nem tudtam volna intézni
Nyugodtan. Attól, hogy valakivel biológiai rokonságban vagy, még nem lesz családtag, sokszor akkor se, ha szülőről van szó...
Egyébként hány éves vagy, hogy szerinted nem megy a párkeresés már könnyen? Vagy most csak a vírus miatti helyzetre értetted ezt?
A "családom" egyik felével én se igazán tartom a kapcsolatot, mert egyszerűen nem látom értelmét.
Én 27 vagyok, és nem a vírus miatt.
Egyszerűen vonzom a dugópajti keresőket, az élősködőket, a megcsalósakat.
Minden férfi olyan nőt keres, akivel jó a szex... :D A többi csak extra és hozzájárul ahhoz, hogy hosszú távú legyen a kapcsolat. :) Vagy nézhetjük fordított helyzetből, hogy a jó kapcsolat, csak akkor lesz hosszú távú, ha a szex is jó benne.
Az utolsó 2 kategória élből kerülendő, ez tény.
Hol sikerült olyan barmot találni, aki első alkalommal már ott turkált? :D
Nem vagy túl szerencsés, ha választani kell, ahogy látom. Egyébként ha tényleg magányosnak érzed magad, szívesen beszélgetek veled, mindenféle fizikai turkálás nélkül. :))
Baromi kemény lehetett egyedül eltemettetni apádat. Gondolom a hagyatékin meg szépen tartották a markukat a kedves örökösök. Undorító.
A párom is ilyen helyzetben volt az apja szüleivel (a tatája meghalt és a mamája utána ment nem sokkal később). Az apja egy fillért nem adott a 2 temetésbe (állítólag nem volt pénze), de ő örökölt mindent (házakat, földeket). Aztán most rájött a kedves Apuka, hogy egyedül maradt öreg korára (a feleséggel már nagyon rég elváltak), most már kapálózna, hogy helyrehozza a viszonyt, de késő.
Neked is ezt tanácsolom: iktasd ki azt az életedből, aki csak mérgezi azt. Sokkal boldogabb leszel.
Még nem volt hagyatéki.
De hallottam, hogy nővéremet keresték elvileg a közjegyzőtől hogy megkapta-e a pénzt.
Nem értem milyen pénzt... Ugye hagyatékit nem csinálhattak nélkülem?
Nem tudom anyám mondta meg sógorom, hogy valaki hívta... Lehet nem a közjegyző talán még apám élettársa esetleg.
Az a nő buzdítgatja nővéremet hogy jusson pénzhez ( apám volt a negyedik palimadár aki meghalt mellette fbn közben meg kapcsolatba volt mással)
Igazából csak apumnak a fizuja ami van, nem volt semmije. Arra fáj a foga nővéremnek.
Nekem azt mondta az ügyvéd,hogy mivel igazolom a számlámról a temetés összegét azt a hagyatékin a fizetésből elosztják 4el ( mert ennyi az örökös) s a maradékot osztjuk el ez össz vissz valami 4 ezer ft lehet kb/ fő.
Simán teszek fizetési meghagyást. Gusztustalan amit velem tett a saját nővérem. Elment temetési segélyt kérni, mert az ő nevén volt a számla elvileg csak 10 ezret kapott ,de nem is szólt... Pedig azt mondta amit onnan kap vissza adja nekem... Nem kellett volna a 10 ezres de akkor se szólt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!