Megszakítanátok a kapcsolatot a rokonokkal?
Gyerekként apán egyedül nevelt (anyum jól lelépett még mikor kicsi voltam, azóta se tudok róla semmit sem) olyan 8 éves koromig, de alkoholista volt, meg súlyos depressziós is, és meghalt. Az öccséhez, és az ő családjához kerültem, ők neveltek fel. Nagyon szegények voltak, nekik is már voltak gyerekeik.
Tisztességesen neveltek fel, szakmát is kaptam a kezembe.
Viszont gyerekként nagyon rossz volt érzelmileg náluk. Éreztem, hogy nyűg vagyok számukra. Nem voltam számomra jó évek.
Most hogy már elkerültem otthonról fontolgatom nagyon, hogy megszakítsam velük minden kapcsolatot. Nem voltam egyszerű gyerekként, viszont több a negatív emlékem velük kapcsolatban, mint a pozitív, pedig nagyon jó emberek.
Ne szakitsd meg, ok felneveltek teged ugy, hogy nekik is alig volt mibol. Szerintem ha jo szakmat szereztel, akkor probalj meg keresni penzt, mivel ilyen csaladban nottel fel, feltetelezem, hogy tudsz sporolni es nem fogod szorni a penzt. Ha pedig osszegyujtottel elegendot, akkor adj nekik is belole, hogy kihuzd oket a szegenysegbol.
En ezt tennem, es szerintem masok is.
A legnagyobb dolgot tették amit tehettek érted... Lelencbe is kerülhettél volna ha ők nincsenek. Ott lett volna viszonyítási alapod,hogy mi az amikor senkid nincs.
Szeritnem egyszer állj eléjük és köszönd meg nekik szívből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!