Megszakítanátok így mindenkivel a kapcsolatot?
Anyám és mamám állandóan bátyám ( 34) védi, ha van kedve megy dolgozni, kiszolgálja anyám meg minden.
Mamám is folyton cseszeget mert" állandóan pattogok a munkahelyekről" de azt nem érti meg, hogy azért " pattogok" mert jobban keresek a másikkal és azért váltok.
Legyen már pasim meg stb... Persze szeretném ha lenne,de ez ma már nehéz.
Anyám tesójának a gyerekét fényezi folyton, jaj így úgy amúgy majd meglesz a diploma... 5 éve kínlódik a nyelvvizsgával holott 12 éve angolt tanul.. " majd meglesz ráérsz" címszó alatt neki simizve van a buksija. ( Vírus miatt kapta meg csak a diplomát)
Nővéremnek csak akkor vagyok jó ha pénz kell vagy valami más...
Apám meghalt nyáron egyedül temettem el, senki be nem segített anyagilag s az hagyján, de rám se nézett senki hogy vagyok hogy érzem magam.. sőt anyám azt mondta ha el is megy a temetésre akkor pirosba...
Ugye jön a karácsony,de én nem akarok ezekhez az emberekhez menni, mert úgy érzem nem szeretnek s én vagyok a fekete bárány
kérdező, emlékszem arra a kiírt kérdésedre, amikor a nővéred elkunyerálta a számlákat (vagyis kérte, hogy a nevére írják, hogy segélyt tudjon kérni/kapni..)
ne hagyd magad. a közjegyző addig nem állítja ki a hagyatéki végzést, amíg nincs megegyezés..
Igen volt ilyen kérdésem.
Nem akarom magam hagyni csak pont ez az, hogy nincs mellettem aki lelkileg tud támogatni. Ráadásul a felújításnál is átvertek :( békéltető testülethez kell majd menni ha eljutunk odáig :(
Annyira egy rakás szerencsétlenség vagyok :(
Szomorú,de sok sikert :(
Nekem csak azért rossz, mert pl.az aktuális barátaimnak meg mindig szuper a családja és tök rossz, hogy én meg vagy viszem vagy nem őket hozzánk :/
Akkor örülj a klassz családoknak :) Hidd el, ha elmeséled a párodnak, hogy a te oldaladon gané emberek vannak, nem akar majd odamenni csak azért, hogy vendégségbe járjatok.
Az én szüleim nagyon szeretik a páromat, teljesen befogadták. Nálunk megtapasztalja, milyen a család, mert őt 15 éves korában magára hagyta mindkét szülője (az anyja bepasizott és az új hapsi nem tűrte a kamaszgyereket, az apja meg becsajozott és elköltözött, hogy nevelje és pénzelje az új nő 4 gyerekét). Páromat meg egyedül hagyták, hogy boldoguljon, ahogy tud. Eltelt 15 év azóta, az apja már kapálózna a fiáért (mert öregszik és már kéne neki a segítség, természetesen a nő már sehol sincs), de nyilván nincs bocsánat. Elfogadtam a párom döntését és nem is vágyom, hogy egy ilyen embert látogassunk.
#21 akkor azért 3-ból 2 nem volt teljesen reménytelen, legalább ilyen értelemben.
Egyébként mi történt a felújítással kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!