Szerintetek gáz lenne ha “ hirtelen” megszakítanám a párom családjával a szoros kapcsolatot?
Az évek során elég közel kerültem hozzájuk de 3 év után kezdtem észrevenni hogy bennem valami megváltozott amióta ők az életem részei lettek. Az egyik tesót alapból nem kedvem neki a párját se mindig kihagytak minket minden programból sose érdeklődtek, még az eljegyzésünkhöz se gratuláltak úgyhogy elég bunkók voltak mindig velünk de nekik amúgy se volt felhőtlen testvéri kapcsolatuk.
A másik tesóval jóba vagyunk szeretem, o vele egyebkent semmi gondom nincs.
anyós pedig elég furcsa nekem nagyon szeret de annyi mindent rám terhel mindig hogy besokaltam.
Mindent megkérdez,mindent elmond és nem szeretnék ennyire benne lenni ezekbe a családi dologba. Pl hogyha történik valami akkor én ideges leszek, pedig a páromat meg nem is érdeklik ezek a dolgok de én meg fusztrált leszek ha valami olyat mondanak vagy tesznek ami nekem egyáltalán nem oke. ( pl ha a testvér csúnyán viselkedik anyós nekem panaszkodik, én felmergesitem magam ok meg úgy tesznek mintha mi sem történne) Nem szeretnek a párommal ez miatt veszekedni hogy én felveszem ezeket a dolgokat és ha felhívom ideges lesz hogy panaszkodom pedig csak szeretném valakivel átvészelni ha már belém beszéltek.... de ő úgy veszi hogy hisztizek és kotekszek pedig egyáltalán nem...
Szerintem csak úgy tudnék megszabadulni ettől hogy ha távol maradnék tőlük. Minimálisan amikor esemény van akkor talalkozni és itt ennyi. Viszont biztos észreveszik majd hogy van valami bajom és nem akarok ilyen gaz szituációt mert akkor megint bele kell mennem egy komolyabb beszélgetésbe és akkor kezdődik elölről. Mit csináljak hogy jobb legyen?
Jelenleg anyosnak már nem is irok mert nem szeretnek beszelgetni mert mindig felhoz valami ilyen témát és engem mát egyáltalán nem érdekel se a párom testvérei se a múlt se semmi.
Utoljára is lemondtam egy közös találkozásunkat hogy nem szeretnek így kettesbe kulonckodni sajnos elment a kedvem. Ezt is azért mert ha találkoztunk volna olyan fusztralt lettem volna hogy biztos nem éreztem volna jól magam.
Bocsanat hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!