A' úgy dönt, hogy a testvére feleségével, férjével intim viszonyt folytat az mit érez, gondol? Ha nem tettetek ilyet mit gondoltok erről? Illetve ha te ilyet tettél mit gondoltál épp akkor?
Azért itt elég sok válaszoló úgy tesz mintha ez csak a "szerető" hibája lenne és ő tenné tönkre a családot vagy éppen családokat, amikor ez kettőn múlik, a másik fél dönt úgy hogy megcsalja a párját és ha nem a rokonságból akkor majd talál máshol szeretőt...
Na meg szerintem egy boldog kapcsolatban/házasságban élő ember nem akarja megcsalni a párját...
Oké, de akkor szeretőzzön máshol, családon/rokonságon kívül.
Pont a mai tv híradóban volt, hogy egy nő azért lépett félre, mert a férje lefeküdt a nő anyjával.
Jó kis katyvasz.
15, 17
És akkor az már rendben is van?? Lehet lepontozgatni, de akkor sincs rendben, hogy megcsalja a párját!! Nem is értem a lepontozókat. Miben más ha egy "rokonnal" (hozzáteszem nem vérrokon) csalja meg mint egy idegennel tenné? Mert szerintem semmiben nem másabb, ugyanúgy megcsalás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!