A' úgy dönt, hogy a testvére feleségével, férjével intim viszonyt folytat az mit érez, gondol? Ha nem tettetek ilyet mit gondoltok erről? Illetve ha te ilyet tettél mit gondoltál épp akkor?
Figyelt kérdés
Most tekintsünk el attól, hogy nem a ti dolgotok, véleménye mindenkinek van.2023. máj. 3. 13:21
21/62 anonim válasza:
20. És ki mondta, hogy a kívülálló kezd ki a családtaggal? Ez fordítva is lehet! A kérdésben is csak az van, hogy a testvér úgy dönt, hogy viszonyt folytat, nem az, hogy ő a kezdeményező!
22/62 anonim válasza:
Igen igazad van ezt benéztem bocs.
23/62 anonim válasza:
#19 Senki nem mondta, hogy rendben van, te valamit nagyon félreértesz. De nekem ne mondd, hogy ha az asszony a tulajdon testvéreddel csal meg, az ne fájna jobban, mintha egy idegennel tenné. Persze a legjobb az lenne, ha nem tenné, de nem ez volt a kérdés.
24/62 anonim válasza:
23. Nem fájna jobban, mert megcsalás és megcsalás között számomra nincs különbség! Mindkét esetben ugyanazt tenném, vagyis elválnék/szakítanék, mert úgy gondolom az nem a testvérem hibája hogy a párom félre kurt. Tudod, aki vihető azt viszik is, de aki nem vevő rá azt nem tudják vinni.
25/62 anonim válasza:
19, nem az volt a kérdés, hogy rendben van-e, hogy megcsalja a párját, hanem az, hogy mindehhez családon/rokonságon belül választ alanyt magának.
26/62 anonim válasza:
25. Én értem a kérdést! Te viszont olvasd el még egyszer a 19-es válaszom!
Ugyanis ott azt is leírtam, hogy mindegy kivel csal meg...
27/62 anonim válasza:
A házastárs árulása óriási trauma, normáliséknál a család segít feldolgozni. Ember ne mondja, hogy a kétszeres csalódás ugyanaz, tökmindegy, hogy kivel történt.
28/62 anonim válasza:
27. Ne mond már meg mit érezhetek és mit nem! És főleg ne pontozgass le, mert leírom a véleményem! Azért álljon már meg a menet!
29/62 anonim válasza:
Tőlem aztán azt érzel amit csak akarsz. Pontozni meg bármilyen irányban szabad. És lehet is. :)
30/62 anonim válasza:
29. Csak ez nem a facebook és ezek az ikonok nem like és dislike! Szerintem elvárható, hogy megfelelően használják a pontozó rendszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!