A' úgy dönt, hogy a testvére feleségével, férjével intim viszonyt folytat az mit érez, gondol? Ha nem tettetek ilyet mit gondoltok erről? Illetve ha te ilyet tettél mit gondoltál épp akkor?
Figyelt kérdés
Most tekintsünk el attól, hogy nem a ti dolgotok, véleménye mindenkinek van.2023. máj. 3. 13:21
31/62 anonim válasza:
Teljesen mindegy melyik részről van a csalás, egyik részén sem helytálló.
32/62 anonim válasza:
Először gondolom beleroppannék, ha sikerülne túljutnom rajt már jókat röhögnék, na, a két selejt, micsoda biztonságban érezhetik magukat ebben a kapcsolatban. Aki csal, az bárkit csal, ezt ők is tudják.
33/62 A kérdező kommentje:
Szerintem a testvéres megcsalás annyiban rosszabb hogy itt nem csak a párod szúr hátba, hanem a testvéred is.
De persze nem mindenki gondolja így, mint ahogy az egyik válaszoló sem, ami nem baj. Csak nekem fura, mert itt ugye nem egy szimpla megcsalás a téma.
És melyikben csalódnátok nagyobbat? A párban vagy a testvérben? Mit tennétek ha ez kiderülne?
2023. máj. 3. 21:26
34/62 anonim válasza:
#24 Csakhogy attól, hogy vihető, nem kötelező elvinni. Tényleg ugyanolyan maradna a testvéreddel a kapcsolatod? Ne vicceljél már! Vagy nálatok az ilyen családban marad, még szívességet is tett vele, hogy bebizonyította, elcsábítható a párod? :D Attól, hogy kapható a párom, még nem kötelessége a testvéremnek elvinni egy körre. Jó, hogy azt nem mondod, hogy a megcsalt fél hibája az egész, a két hűtlenkedő meg tök ártatlan.
35/62 anonim válasza:
#33 Baromi jó kérdés, hogy melyikben csalódnék jobban, a testvérem régebb óta ismer, és jó barátom kiskorom óta, az asszony meg természetesen a legfontosabb ember az életemben. Párom röpülne azonnal, testvérem meg nagyon-nagyon hosszú ideig ne kerüljön a szemem elé.
36/62 anonim válasza:
34. Valóban nem kötelessége elvinni, de ha nem ő viszi akkor majd viszi más! Tényleg ennyire nehéz ezt felfogni?
És én nem lennék mérges a testvéremre ő csak kihasznált egy alkalmat, amit lehetett. A páromnak viszont sose bocsátanám meg, de akkor sem ha egy idegennel csinálná!
37/62 anonim válasza:
#36 Jó, hát akkor akárkivel csalna meg a feleséged, gondolom még ajándékkosarat is küldenél neki. A többség nem ilyen.
38/62 anonim válasza:
Én tesómban csalódnék nagyobbat. Vele együtt nőttünk fel, kiálltunk egymásért, nekem tőle jobban fájna. Párom lehet bármennyi, tesóm vagy ő, vagy senki. És végül talán azzal nyugtatgatnám magam, legalább megtudtam, hogy nem az akinek eddig hittem, esélye sem lesz még egyszer hátba szúrni.
39/62 anonim válasza:
#38 Amilyen párból lehet bármennyi, az nem férj vagy feleség, márpedig a kérdés szövegében férj vagy feleség szerepelt. Ha én valakit feleségül veszek, abból automatikusan következik az is, hogy ha pl. bármi vitában az ő szava van a testvéremévvel szemben, akkor az asszony mellé állok. Ilyen ez az elköteleződés és családalapítás egészségeséknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!