A' úgy dönt, hogy a testvére feleségével, férjével intim viszonyt folytat az mit érez, gondol? Ha nem tettetek ilyet mit gondoltok erről? Illetve ha te ilyet tettél mit gondoltál épp akkor?
Figyelt kérdés
Most tekintsünk el attól, hogy nem a ti dolgotok, véleménye mindenkinek van.2023. máj. 3. 13:21
41/62 anonim válasza:
39, azt már egyeztettük, hogy másképp látjuk a dolgokat. Nálam pl. egy vita is olyan, hogy nem állok automatikusan senki mellé. Négyszemközt viszont beszélek azzal akinek nincs igaza. Ezután pedig elkezdek figyelgetni, vajon ki kavarja a k.kit és mi a célja ezzel. És azt a kapcsolatot építem le, amelyik gerjeszti a feszültséget. Párválasztásban éppúgy mellé lehet nyúlni, mint egy barátságban. Viszont ha én automatikusan a páromnak adok igazat, majd a végén kiderül, hogy végig átvert, könnyen találhatom magam egy jó ideig jól álcázott bántalmazó kapcsolatban, és már családom sincs. Én ugyan nő vagyok, de feleség is lehet életnyomorító, férjet madzagon rángató.
42/62 anonim válasza:
#41 Ja, nőként könnyű. Ha férfi lennél, értenéd, mit jelent, hogy akkor is a feleségem mellé kell állnom, ha tudom, hogy nincs igaza, akármilyen témájú vita is legyen. Legalább ebben a könnyebb oldalára születtél a dolgoknak.
43/62 anonim válasza:
Miért lenne könnyebb? Mi nők érzelmeken alapszunk nem úgy mint a többség férfi hogy a farka vezeti. Óriási tisztelet a kivételeknek mert vannak olyanok is.
45/62 anonim válasza:
#43 Házas férfit azért már nem a farka vezet. De mondok egy példát: egyszer a testvérem és a feleségem összevitatkoztak egy olyan dolgon, amit wikipédián vagy bármely lexikonban megnézhettek volna, hogy kinek van igaza. Én tudtam a választ, és meg is mondtam. 1 hétig mosolyszünet volt, mert nem az asszony oldalára álltam. Mert ugye őt is az érzelmei vezették, és elárulva érezte magát akkor is, ha rosszul tudott egy tudományos tényt.
46/62 anonim válasza:
Így van de ha szépen megmagyarázza az ember hogy miért van akkor nincs ilyen. A férfiak is követnek el hibát miért kéne megkülönböztetni a nőket is ezzel?
47/62 anonim válasza:
42, kell? Ezek szerint lehet, hogy házas vagy, de boldog is? Ne válaszolj, tudom, igen.
48/62 anonim válasza:
A házasság nem vakság ebbe a világba, attól hogy házas az ember az nem egy lakat ami lezár.
50/62 anonim válasza:
#47 Igen, boldog vagyok, mert megtanultam tinédzserként, hogy mikor fogjam be a számat, ha olyat mondanék, amiben még ha igazam is lenne, nem éri meg a vitát, amit csapni fog a kishercegnő. Azt meg folyamatosan tanulja az ember, hogy ezeknek a dolgoknak a halmaza sokkal nagyobb, mint gondolná. Majd ha lesz nőd, te is megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!