Az idősebb testvérnek kötelessége rendszeresen vigyázni a kistestvérre?
A jogszabályt nem én találtam ki.
Nem írtam h ez normális dolog e, hiszen egy 17 évesnek jogsija is lehet.... meg nyilván nem fogadsz mellé bébisittert
"Hát ami stresszt én átéltem, hogy nehogy kimenjenek az útra, nehogy bele fulladjanak a vízbe, nehogy a kicsi elessen a lépcsőn, nehogy a nagy kinyírja a kicsit..."
A semmiből ekkora felelősséget senkire nem szabad rárakni. Nekem nem kellett kicsikre vigyáznom, de a gondolatra is görcsbe rándul a gyomrom. Nem csoda, hogy anyukák folyamat fáradtak, hisz folyamat életben kell tartani a gyerekeket, de ő ezt vállalta.
52 Örülök is hogy belőlem embert neveltek. Nem egy nárcisztikus szociopatát ☺️
Valószínűleg lesz olyan szituáció mikor a nagyobb lányom vigyáz majd az ikrekre.
És örülök majd annak ha ezt ugyan úgy mint én annó, nem nyűgnek tekinti. Mert nem csak kapni akar, hanem adni is azért hogy a családunk minél jobban működjön
Pont ez itt a lényeg 55
A kérdező egyáltalán nem írta h ez hányszor, mennyi időre, milyen formában történne meg.
Mindenki ugrott h nem neki szült, meg ingyen sitter.
Nem. Mert az önző szó koránt sem elég arra, amit bele"nevelnek" a mostani kamaszokba.
A kamaszok egyik jellemzője az önzőség volt eddig is. Ha kell szótárazd ki azt amit írtam. Rájössz hogy miért történt.
Most még csak ne vigyázz a kissebbre, aztán már a szemetet se vigye ki, vagy a mosogatóba a tányért. Tegyünk mindent a feneke alá, csúnyán nézni se lehet rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!