Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnék? Nagyon nem...

Mit tehetnék? Nagyon nem akarom, hogy erre menjen el a szünet.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy báttyám,aki féltestvérem apukám részéről , ezáltal jó pár évvel idősebb nálam, és neki már van családja is. Kint élnek Svájcban, és évente kétszer-háromszor jönnek haza. Legutóbb nyáron voltak itthon, a kisgyerekével (2 éves) és a feleségével. 2 hétre jöttek, és délután 2től este 9ig nálunk voltak kb. minden nap. Egyáltalán nem siettek haza, és minden napra mi voltunk a program. Már annyira untam h órákig beszélgessek, hogy bezárkoztam a szobámba. Kiderült, hogy anyukámnak is nagyon sok volt, és tesómnak is. (Azt hittük tavasszal jönnek újra) de kiderült hogy most mind a két hétre jönnek a téli szünetben... Annyira szívesen látnánk őket ha nem lennének ennyire sok időt itt állandóan. Megmondtuk apukámnak, aki azt mondta, hogy ő nem fogja őket kidobni, majd 3 napig nem szólt hozzánk. (Ugyanilyen volt anyukám családja, a testvére, hogy ránk telepedtek órákra úgy, hogy nagy a korkülönbség, és anyukám megbeszélte ezt a tesójával!!! Ezért is lett volna alap, hogy apukám is). Nem akarom, hogy vendéglátásból álljon a szünet. Anyukámnak, és öcsémnek is dolga van, mert most készül a felvételire, rengeteget kellene vele tanulni, plusz most végre lenne időnk filmet nézni, stb. és akkor ez van.. Anyukám kitalálta, hogy akkor szépen lépegessünk le, csináljunk programot, keveset legyünk itthon.. Én ezt nem akarom, nem akarok menekülni itthonról. És kire telepedjek rá? Félek, hogy a Szentestét és a Szilvesztert is itt fogják tölteni, és azt is vendéglátással, vagy a szobámban kuksolással kell, hogy töltsem. Mit tehetnék?

2022. okt. 8. 07:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/156 A kérdező kommentje:
De az a látogatás is egy napig tart, nem két hétig :)
2022. okt. 8. 08:15
 12/156 anonim ***** válasza:
89%

Lépjetek le valahova anyukáddal, apad meg szórakottassa őket.

Készítsen kaját, etesse, itassa, szolgálja ki. Azután mosogasson, takarítson.

Ezt az idiótát, más farkával veri a csalánt.

Vagy egyszerűen zárkózzatok be a szobába és tanuljatok addig, vagy filmezz egyedül.

2022. okt. 8. 08:21
 13/156 anonim ***** válasza:
82%

Semmit nem tudsz tenni.

Én mondjuk megmondtam, hogy akik látogatnak, maximum! 4-5 napra jöhetnek és utána oldják meg a továbbiakat, mert nem szándékozom nettó idegbajt kapni - nem érdekel, ki bántódik meg és ki nem, fontosabb a saját nyugalmam.

Amikor kedves (tényleg kedves) rokonom itt volt egy hétig, alig vártam, hogy végre elhúzzon, mert hiába kedvelem, ő egyedül sehová "nem tud" menni, kísérgessem, meg a kutyaf...a.

Na, soha többé.

2022. okt. 8. 08:26
 14/156 anonim ***** válasza:
82%

Az meg külön felháborító, hogy ti csináltok mindent, apukád meg beleül a készbe...

Amikor a párom rokonai jönnek, megmondom, hogy persze, de én nem fogok korán reggel a konyhában állni, meg három férfit kiszolgálni. A nagy fenéket. Mindenki megoldja magának.

2022. okt. 8. 08:27
 15/156 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

#13as, pont ezt beszéltük anyukámmal, hogy így kéne csinálni, hogy ő neki keljen elszórakoztatnia őket

2022. okt. 8. 08:27
 16/156 anonim ***** válasza:
16%

Mekkora szemetek, hogy veletek akarják tölteni a szentestét meg a szilvesztert...

Kérdező, bújj csak el, nem bennük van gond.

2022. okt. 8. 08:34
 17/156 anonim ***** válasza:
37%

Anyud tesvére es a gyerekei nem olyan családtagja mint apudnak a gyereke és az unokája. Ezt ne hasonlítsd össze.

Egyébként te beülsz a szobádba, anyud meg tesóddal tanulni. Ennyi az egész.

Apuddal meg beszéljétek meg h szervezzen programot a fiának és családjának.

2022. okt. 8. 08:41
 18/156 anonim ***** válasza:
24%
Ugyanolyan gyereke Ő is, mint Te vagy!!! Nem tudom, ezt a sok okos válaszoló felfogta-e.
2022. okt. 8. 09:11
 19/156 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a kényszeredett ucsorgest sose értettem. Oke, hogy amikor érkeznek te is ott vagy, de miert kene 2 hétig ott ulnod velük? Apud gyereke, csaladja elsosorban, ő szivesen is szorakoztatja őket, akkor tegye. Te meg nyugodtan menj a szobadba es csinalj, amit szeretnel.

Amugy vendégként se varnam el hogy 2 hétig kiszolgaljanak főleg, hogy csaladtag vagyok, nem is annyira vendeg.

2022. okt. 8. 09:42
 20/156 anonim ***** válasza:
84%
Én ebbe belebolondulnék.... én is elhúznék, egyfajta jelzésképp hogy lehetne hazatakarodni. Micsoda piócák lehetnek ezek...
2022. okt. 8. 09:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!