Mit tehetnék? Nagyon nem akarom, hogy erre menjen el a szünet.
Lépjetek le valahova anyukáddal, apad meg szórakottassa őket.
Készítsen kaját, etesse, itassa, szolgálja ki. Azután mosogasson, takarítson.
Ezt az idiótát, más farkával veri a csalánt.
Vagy egyszerűen zárkózzatok be a szobába és tanuljatok addig, vagy filmezz egyedül.
Semmit nem tudsz tenni.
Én mondjuk megmondtam, hogy akik látogatnak, maximum! 4-5 napra jöhetnek és utána oldják meg a továbbiakat, mert nem szándékozom nettó idegbajt kapni - nem érdekel, ki bántódik meg és ki nem, fontosabb a saját nyugalmam.
Amikor kedves (tényleg kedves) rokonom itt volt egy hétig, alig vártam, hogy végre elhúzzon, mert hiába kedvelem, ő egyedül sehová "nem tud" menni, kísérgessem, meg a kutyaf...a.
Na, soha többé.
Az meg külön felháborító, hogy ti csináltok mindent, apukád meg beleül a készbe...
Amikor a párom rokonai jönnek, megmondom, hogy persze, de én nem fogok korán reggel a konyhában állni, meg három férfit kiszolgálni. A nagy fenéket. Mindenki megoldja magának.
Köszi mindenkinek.
#13as, pont ezt beszéltük anyukámmal, hogy így kéne csinálni, hogy ő neki keljen elszórakoztatnia őket
Mekkora szemetek, hogy veletek akarják tölteni a szentestét meg a szilvesztert...
Kérdező, bújj csak el, nem bennük van gond.
Anyud tesvére es a gyerekei nem olyan családtagja mint apudnak a gyereke és az unokája. Ezt ne hasonlítsd össze.
Egyébként te beülsz a szobádba, anyud meg tesóddal tanulni. Ennyi az egész.
Apuddal meg beszéljétek meg h szervezzen programot a fiának és családjának.
Ezt a kényszeredett ucsorgest sose értettem. Oke, hogy amikor érkeznek te is ott vagy, de miert kene 2 hétig ott ulnod velük? Apud gyereke, csaladja elsosorban, ő szivesen is szorakoztatja őket, akkor tegye. Te meg nyugodtan menj a szobadba es csinalj, amit szeretnel.
Amugy vendégként se varnam el hogy 2 hétig kiszolgaljanak főleg, hogy csaladtag vagyok, nem is annyira vendeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!