Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetnék? Nagyon nem...

Mit tehetnék? Nagyon nem akarom, hogy erre menjen el a szünet.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy báttyám,aki féltestvérem apukám részéről , ezáltal jó pár évvel idősebb nálam, és neki már van családja is. Kint élnek Svájcban, és évente kétszer-háromszor jönnek haza. Legutóbb nyáron voltak itthon, a kisgyerekével (2 éves) és a feleségével. 2 hétre jöttek, és délután 2től este 9ig nálunk voltak kb. minden nap. Egyáltalán nem siettek haza, és minden napra mi voltunk a program. Már annyira untam h órákig beszélgessek, hogy bezárkoztam a szobámba. Kiderült, hogy anyukámnak is nagyon sok volt, és tesómnak is. (Azt hittük tavasszal jönnek újra) de kiderült hogy most mind a két hétre jönnek a téli szünetben... Annyira szívesen látnánk őket ha nem lennének ennyire sok időt itt állandóan. Megmondtuk apukámnak, aki azt mondta, hogy ő nem fogja őket kidobni, majd 3 napig nem szólt hozzánk. (Ugyanilyen volt anyukám családja, a testvére, hogy ránk telepedtek órákra úgy, hogy nagy a korkülönbség, és anyukám megbeszélte ezt a tesójával!!! Ezért is lett volna alap, hogy apukám is). Nem akarom, hogy vendéglátásból álljon a szünet. Anyukámnak, és öcsémnek is dolga van, mert most készül a felvételire, rengeteget kellene vele tanulni, plusz most végre lenne időnk filmet nézni, stb. és akkor ez van.. Anyukám kitalálta, hogy akkor szépen lépegessünk le, csináljunk programot, keveset legyünk itthon.. Én ezt nem akarom, nem akarok menekülni itthonról. És kire telepedjek rá? Félek, hogy a Szentestét és a Szilvesztert is itt fogják tölteni, és azt is vendéglátással, vagy a szobámban kuksolással kell, hogy töltsem. Mit tehetnék?

2022. okt. 8. 07:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/156 anonim ***** válasza:
4%

Engem csak érdekel h milyen programokat lehet csinálni egy ennyi időssel?

Szinte mindenki azt írta h molyen gáz h "otthon" ülnek, miért nem mennek programokra.

De azt h milyenre, senki sem írta. Ötleteket szerettem volna mert hasonló korú gyerekeim vannak

2022. okt. 9. 08:49
 92/156 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem toleranciát vár az apa a családjától a gyereke felé, nem pedig körbeugrálást - ja, igen, aztán valahogy mégsem apuci szolgálja ki a családot, hanem a nő, mert "nő".

Nálunk is én nagyon toleráns vagyok és szeretem a barátom családját, de milyen érdekes, hogy amikor jönnek 4-5 napra, minden szrt! nekem kell csinálni, mert "én vagyok a nő".

Hát bsz.dmeg, már elnézést.

És amikor szrni nincs időm reggel elmenni, mert a kedves barátom képtelen legalább megteríteni (vagy urambocsá, a családja!), az gáz.

Kedvesek, de a 3. nap után már agyvérzést kapok ettől.

2022. okt. 9. 08:55
 93/156 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

Nem gondolnám, hogy attól még hogy nehéz programot csinálni egy 2 évesnek, más nyakára kell beülni. Ha kell őket szórakoztatni, ha nem, attól még ott vannak.

2022. okt. 9. 08:56
 94/156 anonim ***** válasza:
84%

De kérdező, arra készülj fel, hogy a gyerek lesz az első.

Értsd: alvás időben nektek kss, de amikor ő hisztizik (huh, egy kétéves durva, sikítós hányásig üvöltős jelenetet tud rendezni), azt el kell viselnetek. Etc.

Nemrég jött egyik ismerősöm a hatévesével... amúgy cuki kisfiú - lenne! de 0-24 dumált, kétpercenként nyitogatta hűtőt, hiába szóltam rá, majdnem beletörte a zárba a kulcsot, random visításokat vágott ki a "semmin", etc.

2022. okt. 9. 08:58
 95/156 anonim ***** válasza:
72%
#94 Gondolom, a kérdező ezt tudja, hiszen volt már benne része. És ez csak rosszabb lesz. Korábban felmerült, hogy párválasztásnál a felnőtt gyerek nem zavaró, csak a kicsi. Nos, itt az ellenpélda.
2022. okt. 9. 09:08
 96/156 anonim ***** válasza:
18%

"Egyikük sem menne a barátjához ha feldobom h kimegyünk a dunapartra, vagy elmegyünk a játszóra stb"

Dobd fel, hogy anyuval meg apuval menne inkább a Duna partra, vagy a Pisti barátjával a jatszoterre

2022. okt. 9. 09:12
 97/156 anonim ***** válasza:
84%

Az is jó ötlet lenne, hogy a nagy mamlasz apád menjen hozzájuk az apartmanba.

De gondolom erre is képtelen here.

A nagy mafla kölyke és családja meg ingyen eszik/rezsit fogyaszt nálatok (ebben a drágaság miatt qurva nehéz időszakban) 2 hétig.

Mert a saját édesanyjával nem jönnek ki jól!!!

Felháborító.

2022. okt. 9. 10:45
 98/156 anonim ***** válasza:
22%

"Belement, hogy mi csináljunk programokat, és majd ő lesz otthon velük."

Nem értem mit szidjátok az apát, világosan meg lett beszélve, hogy nem kell a feleségnek semmit csinálnia, majd ő intézi a fiát és családját. Ehhez képest olyanokat írtok, hogy nem csinál semmit, a feleség a kiszolgáló, más fszával veri a csalánt, mafla, here, stb.

Gondolom a nagy tesó is elviselte anno legalább 15 éve, hogy lett az apjának két másik gyereke. Nem hajítottak ki téged sem. Akkor most te is viseld el 2 hétre, hogy van egy nagyobb testvéred...

2022. okt. 9. 10:59
 99/156 anonim ***** válasza:
15%

97!

A rezsit mivel emeli meg sz, hogy két felnőtt és egy 2 éves "délután 2től este 9ig nálunk voltak kb. minden nap"?

2022. okt. 9. 11:01
 100/156 anonim ***** válasza:
86%

99.

Mondjuk a kicsi miatt magasabbra venni a fűtést, WC-t öblítenek.

Meg a kaja!!!

2022. okt. 9. 11:04
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!