Mit tehetnék? Nagyon nem akarom, hogy erre menjen el a szünet.
Engem csak érdekel h milyen programokat lehet csinálni egy ennyi időssel?
Szinte mindenki azt írta h molyen gáz h "otthon" ülnek, miért nem mennek programokra.
De azt h milyenre, senki sem írta. Ötleteket szerettem volna mert hasonló korú gyerekeim vannak
Szerintem toleranciát vár az apa a családjától a gyereke felé, nem pedig körbeugrálást - ja, igen, aztán valahogy mégsem apuci szolgálja ki a családot, hanem a nő, mert "nő".
Nálunk is én nagyon toleráns vagyok és szeretem a barátom családját, de milyen érdekes, hogy amikor jönnek 4-5 napra, minden szrt! nekem kell csinálni, mert "én vagyok a nő".
Hát bsz.dmeg, már elnézést.
És amikor szrni nincs időm reggel elmenni, mert a kedves barátom képtelen legalább megteríteni (vagy urambocsá, a családja!), az gáz.
Kedvesek, de a 3. nap után már agyvérzést kapok ettől.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Nem gondolnám, hogy attól még hogy nehéz programot csinálni egy 2 évesnek, más nyakára kell beülni. Ha kell őket szórakoztatni, ha nem, attól még ott vannak.
De kérdező, arra készülj fel, hogy a gyerek lesz az első.
Értsd: alvás időben nektek kss, de amikor ő hisztizik (huh, egy kétéves durva, sikítós hányásig üvöltős jelenetet tud rendezni), azt el kell viselnetek. Etc.
Nemrég jött egyik ismerősöm a hatévesével... amúgy cuki kisfiú - lenne! de 0-24 dumált, kétpercenként nyitogatta hűtőt, hiába szóltam rá, majdnem beletörte a zárba a kulcsot, random visításokat vágott ki a "semmin", etc.
"Egyikük sem menne a barátjához ha feldobom h kimegyünk a dunapartra, vagy elmegyünk a játszóra stb"
Dobd fel, hogy anyuval meg apuval menne inkább a Duna partra, vagy a Pisti barátjával a jatszoterre
Az is jó ötlet lenne, hogy a nagy mamlasz apád menjen hozzájuk az apartmanba.
De gondolom erre is képtelen here.
A nagy mafla kölyke és családja meg ingyen eszik/rezsit fogyaszt nálatok (ebben a drágaság miatt qurva nehéz időszakban) 2 hétig.
Mert a saját édesanyjával nem jönnek ki jól!!!
Felháborító.
"Belement, hogy mi csináljunk programokat, és majd ő lesz otthon velük."
Nem értem mit szidjátok az apát, világosan meg lett beszélve, hogy nem kell a feleségnek semmit csinálnia, majd ő intézi a fiát és családját. Ehhez képest olyanokat írtok, hogy nem csinál semmit, a feleség a kiszolgáló, más fszával veri a csalánt, mafla, here, stb.
Gondolom a nagy tesó is elviselte anno legalább 15 éve, hogy lett az apjának két másik gyereke. Nem hajítottak ki téged sem. Akkor most te is viseld el 2 hétre, hogy van egy nagyobb testvéred...
97!
A rezsit mivel emeli meg sz, hogy két felnőtt és egy 2 éves "délután 2től este 9ig nálunk voltak kb. minden nap"?
99.
Mondjuk a kicsi miatt magasabbra venni a fűtést, WC-t öblítenek.
Meg a kaja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!