Mit tehetnék? Nagyon nem akarom, hogy erre menjen el a szünet.
Mit kell róluk gondoskodni?
Nem hinném h ki kell őket szolgálni
Azért kíváncsi lennék h ha a kérdés arról szólna h az anyukának van egy felnőtt fia, és ők jönnének, akkor is ilyen válaszok születnének e?
Ha a férjnek es a gyereknek nem tetszene a dolog,hogy a külföldön élő gyereke és unokája 2 hétig náluk can délutánonként (szinte!) vajon akkor is így reagálnátok?
124.
Teljesen mindegy, hogy kinek a gyereke.
A kérdezőék már egy új család. Pofátlanság ingyen kajára, meg szórakoztatásra beülni annak felnőtt, családos "kisfiúnak".
Én nem tudnék ilyen pofátlan lenni, ha egy apartmanban szállnék meg.
A "kisfiú" feleségének nincs annyi esze, hogy ezt felmérje?
Neked a gyereked megvacsoráztatása ezek szerint = a pofátlan ingyen kajáltatással?
Mert az apukának ő is a gyereke!
126.
Hááát... minden nap 2-9-ig hédereltek ott nyáron, amikor aztán lehetne programozni.
Most gondold el télen mi lesz?
Ennyi időtartam nem egy tál vacsora, hanem a mai árak mellett, komoly etetés!
Megérkeznek illik valamit kínálni, vagy akár még ebéd. Akkor a vacsora marad ki?
Ha csak vacsorát kapnak, akkor vajon jóllakottan érkeznek? Az ilyen tapintatlan emberek biztos nem.
Ezeket érdemes átgondolni!
És egy 2 éves sem biztos, hogy mindent megeszik, amit a felnőtt szüleinek kínálnak.
Ez az egész helyzet nagyon kínos. Én nem tudnék a szüleimre így rátelepedni családostól.
127!
Hát....Pedig átlag külföldön élő gyerek HAZA megy a szüleihez. OTTHON lakik náluk az alatt az idő alatt. Igaz átlag családban szeretik egymást és örülnék, ha végre látják a gyereket. Szomorú, hogy itt utálni kell azt, aki az apjához megy látogatóba. Ez nem nagyon esik le a többségnek, ugye. Az a felnőtt gyerek az APJÁHOZ megy. Akivel a kérdező együtt él az év 365 napján. 365 napon át van a kerdezore mossa, főzve, télen fűtve. Évi 28 napot van az országban a testvér, amiből nem az összeset tölti náluk, nem lakik ott , de a kerdezonek és a többségnek ez már fáj, már túlzás.
Szörnyű
128.
Igen, igen család, apa, felnőtt férfi "gyerek", meg árad a szeretet...
De apartmanban laknak eredetileg.
Van édesanyja is annak a svájci óriás csecsemőnek, de oda nem megy mert nincsenek jóban. Azok nem hibásak, hogy nem fogadják a "kisdedet"?
Erre terheli a kvázi idegen nőt és a féltesóját.
Ez így okés? Ilyen mértékben rátelepedni az apjára?
Szerintem egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!