Mit tehetnék? Nagyon nem akarom, hogy erre menjen el a szünet.
Évente 4 hét rátelepedés?
Írták fentebb hogy ha a kérdező már egyetemista és hazamegy a szünetben, vajon az is rátelepedés?
Vagy ha az anyjáé lenne az az "óriás csecsemő" akkor a férj moroghatna h mit keres itt?
Az anyjával nincsenek jóban. Biztosan megvan az oka. (ha elvált és a gyereke se kíváncsi rá) Miért is kellene odamenni?
Gusztustalan ahogyan hozzáállnak itt az előzó házasságból született gyerekhez. Bezzeg ha az apuka nem lenne rá kíváncsi, akkor meg egy xar lenne.... Meg minek csinálta meg?
A kérdezőnek az az otthona. Ő tényleg hazamenne a kollégiumból. A kérdező féltestvérének viszont Svájcban van az otthona. Lehet hogy sosem lakott abban a házban. Ezt nem tudhatjuk.
Én évente 2 hétig vendégül látom a szüleimet és az apósomékat ( nem egy időpontban). Itt is laknak. Tudom mekkora meló.
Átlag, külföldön élő felnőtt gyereknek érzem magam. Ha hazajövök, anyámnál szállok meg, de szegény alig lát az 1-2 hét alatt. Barátnők, régvolt kolléganők, más rokonok látogatása, aztán egy nap dumaparti csak a testvéreméknél, ha egyedül jövök is, (most is Magyarországon vagyok), akkor meglátogatom pár óra hosszára anyósomat is. Aztán van, amikor anyuval van programom, elviszem bevásárolni, akkor már megebédelünk valahol, meghívom.
Biztos nem tudnék a szülői házban b...szódni két hétig, akárhogy imádom anyukámat.
N/38, 11 éve élek Londonban.
"Évente 4 hét rátelepedés?"
Nem tudom, mit olyan nehéz felfogni ezen?
Az, hogy az ünnepeiket cseszi el. A másik családnak, és igen, az már külön család.
Szerintem itt egyébként a nagy semmi van ragozva a válaszokkal (már hogy szépen magyarul fejezzem ki magam).
Igazából akik véres szájjal fröcsögve védik a svájci óriásbébit, azok az elhagyott első feleségek, vagy az első házasságban elhagyott (pszichése felnőni azóta is képtelen) "gyerekek".
Soha nem lesz egyetértés.
138.
Na, igen. Megint apuci. Aki miatt nem utaztok, aki csak elvárja kényelmesen a felnőtt fia látogatásat, aki nem képes kilépni a komfortos kis életéből, csak kotlik a tojásain.
Hú, de ellenszenves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!