Mit tehetnék? Nagyon nem akarom, hogy erre menjen el a szünet.
111!
Amikor olyan emberrel házasodik oapssze valaki, akinek gyereke van egy előző kapcsolatból, akkor q házassággal elfogadja azt a tényt is, hogy az a gyerek MINDIG a másik életének része lesz. Itt anyuci elfogadta. Nem mellesleg válni is biztosan azért nem valt el, mert neki nem lenne hova mennie es miből eltartani a kérdező meg önmagát.
Tudod ha anyucie lenne a lakás, vagy ő lenne q fő kereső, számítana a szava. Így nem. A kérdezőé meg pláne nem, hiszen gyerek.
2 éves kicsivel is lehetne szuper programokat szervezni. Elmenni fagyizni, állatkertbe, játszótér, strand, elmenni piknikezni, kirándulni, kisvasutazás. stb Állatkertet is hogy élvezné meg a strandon pancsolást!
Télen meg karácsonyi vásárba elmenni, játszóház, szánkózás....
Ha nagyon akarnák megtudnák oldani. Helyette könnyebb ülni a lakásba. Meg itt ez szerintem arról is szól, hogy lehet enni-inni, nem kell költeni semmire. Így a kényelmes...
112-es, kapaszkodj meg.
Itt én tettem bele a fenekemet a kézbe (férjem házába), ezzel együtt ha nekem kellemetlen, hogy valaki jön, az nincs idehívva.
Pl. a felnőtt gyerekei sem csinálnak átjáróházat itt, előre egyeztetett időpontban is nagyon ritkán jönnek, és csak ha nekem is rendben van. Normáliséknál mindegy, hogy milyenek a tulajdonviszonyok ház/lakás ügyben, számít az is, hogy jól érezze magát az is, akinek nem a kölyke az a felnőtt ember, aki ott héderezne.
Kérdező, hidd el apád megértené, ha 2 héten keresztül minden este neki kéne vacsorát főzni. Az unokája azt enné amit ő vett meg a boltban ( nem csak úgy elővesszük a polcról) és másnap délelőtt állhatna a konyhában mert délután megint kaja kell, és ja, este is.
Mert hiába mondja, hogy nyugodtan menjetek el anyukáddal, majd ő lesz a bátyáddal és a családjával, biztosan nem hajlandó róluk gondoskodni 2 héten keresztül minden áldott nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!