Normális hogy a báttyám barátnője akivel 1 éve vannak együtt mindenhova velünk jön?(Családi nyaralások stb.)
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 09:06
51/56 anonim válasza:
"ebben az országban"
Semmi köze az országhoz.
52/56 Avair2010 válasza:
Szeretnék én is ilyen ragaszkodó típust... normális dolog. Így legalább nehezebben tud/nem tud félrelépni a tesód. Akár még meg is barátkozhatsz a csajjal, ha eddig nem tetted.
53/56 anonim válasza:
"Szeretnék én is ilyen ragaszkodó típust... normális dolog. Így legalább nehezebben tud/nem tud félrelépni a tesód."
Ha annyira féltékeny típus vagy, hogy alapból a félrelépés lehetősége jut eszedbe, sose lesz igazán boldog párkapcsolatod.
54/56 anonim válasza:
Hát a Nővérem 18éves és mikor mentünk 3napos velneszre akkor én örültem hogy jött a párja jó fej és vett nekem mindent én nemrég töltöttem a 16-ott igaz hogy ciki volt hogy nyáladzanak meg 5szőr szóltam mire a nővérem rám figyelt hogy apánk szólt hogy mennyünk ebédelni. El volt varázsolva biztos előző éjszaka unga bungáztak és el volt ájulva. Na mind1 amúgy minden hova jön velünk a barátja és a nővérem is megy vele. Én is aludtam már ott náluk a nővérem párjának van 1 testvére berúgtam vele utána már anya nem engedett át menni xD
55/56 Avair2010 válasza:
Ahhoz nem kell féltékeny típusnak lenni, hogy az ember észre vegye az adott dolog jó oldalait. Ez a puszta logika szüleménye, hogy az ember próbál mindenben meglátni olyan dolgokat, amelyek hasznosak a számára, vagy mások számára épp most. Egy hosszú nyaralás idején pedig például elég jó esély van egy megcsalásra, és ekkor nem is túl ritka eset. Egyébként még valamit a kérdezőpnek: ha ennyire követi a bátyádat mindehová a lány, akkor valószínűleg nagyon oda van érte, és az jó dolog, de nem illő dolog irigyelni saját testvértől.
56/56 anonim válasza:
"Egy hosszú nyaralás idején pedig például elég jó esély van egy megcsalásra, és ekkor nem is túl ritka eset."
Ja, ha te csak ilyen silány kapcsolatokban gondolkodsz, akkor inkább nem is vesztegetek rád több szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!