Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális hogy a báttyám...

Normális hogy a báttyám barátnője akivel 1 éve vannak együtt mindenhova velünk jön?(Családi nyaralások stb.)

Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 09:06
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
59%
Igen normális. Biztos hogy nem hagynám itthon a barátomat. Igaz, hogy ő fizeti a saját részét ilyenkor. Nem a szüleim pénzén jön.
2022. júl. 17. 10:24
 12/56 anonim ***** válasza:
62%

Báttyám? 😲😂

Nyelvtanbol hogy mentél át?

2022. júl. 17. 10:25
 13/56 anonim ***** válasza:
81%

"1 éve vannak együtt mindenhova velünk jön?(Családi nyaralások"

Miért, ebben az 1 évben hányszor voltatok családilag nyaralni?

2022. júl. 17. 10:27
 14/56 anonim ***** válasza:
92%
Akkor normális, ha nem rátok van tukmálva, hanem előtte megbeszéltétek és minden érintett beleegyezett, hogy ő is menjen veletek.
2022. júl. 17. 10:29
 15/56 anonim ***** válasza:
72%

Én biztos nem mennék nyaralni anyósékkal egy métert sem.

Sem tesókkal párban sem.

1 naposra oké, meg hébe hóba néha, de pl heti nyaralásra biztos hogy nem.

Meg azt írod mindenhova veletek megy. Mikor vannak akkor ők kettesben?

2022. júl. 17. 11:44
 16/56 anonim ***** válasza:
14%
Aki csajozik pasizik az nem a szüleivel nyaral, ha mégis van ilyen időbeli átmenet az gáz. Most nagyfiú/nagylány valaki vagy sem? Üdülőhely áruházában: " kicsikém most beteszek a kosárba neked kakaót aztán megyünk az óvszerekhez viszont ott mutass rá melyikről kell" .A mi baráti körünkben a nő eljön nyaralni a férje nélkül mert azt nem hívtuk meg (mert nem szimpi)
2022. júl. 17. 11:54
 17/56 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ. Én nem szívesen mennék a párom családjával nyaralni, a sajátommal sem szívesen vinném őt, szerintem annyira ő sem akarna így jönni… de mindenki a saját helyzetéből indul ki. Nem rossz a kapcsolatom a családommal, de az én szememben valahogy ezek a családi és párommal való közös programok mindig elkülönültek egymástól. A családi a családról szól, a párommal közös program pedig kettőnkről. Mi tök más programokat is szeretünk, más az egész hangulata is, egyszerűbb is így és nekem az az érzésem, hogy még egyikünk sem teljes értékű tagja a másik családjának… jó a kapcsolat, beszélünk, találkozunk stb., de mégis kívülállók vagy idegenek vagyunk valamennyire. Ilyen egy-két napos családi rendezvényekre eljárunk egymáshoz, de a közös nyaralás nem szokásunk.
2022. júl. 17. 11:58
 18/56 anonim ***** válasza:
92%
Ha normális viselkedésű a lány,akkor engem zavarna.Ha ellenszenves számomra a viselkedése,csak akkor zavarna,hogy velünk tart.
2022. júl. 17. 12:22
 19/56 anonim ***** válasza:
35%
Azért érdekesek a válaszok. Máskor meg az van itt a gyk-n (ha valamelyik fél nehezményezi, hogy a másik elment nélküle a szüleivel/testvérével nyaralni), akkor mindenki fröcsög, hogy nem igaz, hogy nem bírnak egymás seggéből kibújni, és eltölteni külön egy hetet.
2022. júl. 17. 12:23
 20/56 anonim ***** válasza:
96%
Már megint elírtam.Helyesbítek:Ha normális viselkedésű a lány,akkor engem nem zavarna.Ha ellenszenves számomra a viselkedése,csak akkor zavarna,hogy velünk tart.
2022. júl. 17. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!