Melyik anime ahol a srác vagy csaj. Egy hullával él együtt, elment vele mindenhova és a szomszédok kihivják rá a rendöröket (? ) mert annyira büdös volt a ház környékén? És csak akkor tudatosult a főszereplőben hogy a párja már rég halott
Nem biztos de lehet hogy a
Sankarea
Köszönöm szépen a válaszokat *-*
Sajnos nem jutottam még el odáig hogy megnézzem az animéket.. de képekről ítélve egyik se az :c
Szinte 100%, hogy láttam az animét, de lehet, hogy én is másra gondolok, mindenesetre végigpörgettem a listámat, de nem ugrott be, melyik volt az...
Amire én emlékszem, hogy ez csak egy mellékszála volt az animének, nekem a karakter családja rémlik (és úgy, hogy a húg él, és a bátyja halott, de talán a szülők is), és talán egy epizodikus, nyomozós animének az egyik része volt ez.
Az első tippem a Charlotte volt, de végignéztem a pillanatképeket belőle epizódonként, és nem találtam ilyet, szóval szerintem nem ez az.
Most a másik tippem a Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru, de itt se láttam a pillanatképek között a jelenetet.
Átfutom még egyszer a listámat, de az is lehet, hogy mégse egy animére gondolunk.
Tippek:
Occultic;Nine
Owarimonogatari
Denpa teki na Kanojo
Speed Grapher
Layton Mystery Tanteisha: Katri no Nazotoki File
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!