Albérletet keresek Budapesten rezsivel együtt max.80 ezerért. Halott ügy?
Vannak ilyen lakások. Én a 16 kerületben béreltem egy 50 nm-es másfélszobás kislakást 40 ezer + rezsi..Ez havi szinten olyan 60-70 ezer volt. Most költözöm ki, mert bár imádtam itt lakni de külföldre megyek..Szóval nem halott ügy, csak keresgélni kell.
23/N
XI. teljes mértékben felejtős.
De ennyiért biztos találsz lakást, kérdés, hogy mennyit ér az időd. Napi 2 óra BKV nagyon meg tudja keseríteni az ember életét.
Ha adott a melóhely, akkor közlekedés alapján kell keresgélni(max. 1 átszállás)
ma 11:02
Most volt. Írtam is, hogy most költöztem ki. Egészen pontosan augusztusban költöztem ki. A tulaj egy rendes nő aki szintén kint él Angliában, és azért adta ki a lakását, hogy ne üresen álljon. Azt mondta, hogy ha üresen áll akkor is tönkremehet lakása, és így legalább volt aki vigyázott rá.
Nem tudom miért lettem lepontozva, de végül is mindegy.
# 8: A szerződést mikor kötötted? :)
Amúgy mindenkit random lepontoznak, nem kell foglalkozni vele. Egyszer nulla, egyszer száz százalék vagyok én is, néha akkor is, ha csak kérdezek :)
Időpont ma 18:20
2013 márciusában költöztem oda...Nagyon szerettem ott lakni, de a külföldi lehetőséget sem szalasztottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!