A Soy Lunában a valóságban ki kivel van együtt?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy Matteo és Luna nem egy pár, és Nina és Gaston sem. Ramiro és Yam? Simon és Ambar? Delfi és Pedro? Jim és Nico? A többiek? Nem igazán tudok róluk sokat, de azért érdekelne. És Luna szülei a valóságban is házasok?2018. febr. 25. 22:48
1/3 anonim válasza:
A valóságban jim és simon van eggyütt
2/3 anonim válasza:
Matteo Cande Molfeseval van egyutt. Ambarnak is van valamilyen kapcsolata, de nem ismerem igy nevre. Delfivel ugyanez a helyzet. Es Nicoval is. Viszont Simon es Jim tenyleg egy par.
3/3 anonim válasza:
Karol szingli. Ruggero (Matteo) Cande Molfesével van együtt, aki a sorozatban Adát és Evát alakítja. Carolinanak (Nina) nem tudom, hogy van-e barátja. Agustin-nak (Gaston) van barátnője de a nevét sajnos nem tudom. Jorgeról (Ramiro) és Chiara-ról (Yam) semmit sem tudok. Mike (Simón) Anaval (Jim) van együtt. Valu (Ambar) Marcos de Pietri-vel jár. Malena-ról (Delfi) és Gaston-ról (Pedro) se tudok sok mindent. Lionak van barátnője, akit Amira Chediak-nak hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!