Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális hogy a báttyám...

Normális hogy a báttyám barátnője akivel 1 éve vannak együtt mindenhova velünk jön?(Családi nyaralások stb.)

Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 09:06
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
48%

Én nem értem ezt a sok oktalan utálatos kommentet.

Az én szüleim a tini kapcsoalatos páromat is mindenhova meghívták magukkal, még külföldre is. Mindenkit, akit kedveltek. Ahova ketten mentek csak a szüleim, oda nyilván nem, de oda minket sem vittek magukkal.

Majd pont a másik rinyáló gyerek szava fog dönteni, az összes többi családtagéval szemben. Sőt, az én párjai szülei is meghívtak magukkal, voltak, akik külföldi nyaralásra is szó nélkül foglalták nekem a jegyet, mert kedveltek mindannyian, családtag voltam.

Én az én gyerekeim párjaival ugyanígy fogom csinálni. Nyilván nem ha drogos, alkoholista stb. De ez alap...

Most az, hogy a kérdező itt rinyál, mert világfájdalma van, vagy féltékeny, hát ki nem xarja le.

2022. júl. 17. 12:37
 22/56 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem normális, ha a szüleiteknek sincs ellene.

Mondjuk nekem sose jutott eszembe ilyenkor vinni magammal a páromat, mert kB 17-18 éves korom óta alig megyek mutterékkal bárhova és most a pasasom mit nézzen azon, ahogy anyámék összeugatnak a légyszaros széken a kocsiban? Meg mutterom centiről centire mindent megszervez?

2022. júl. 17. 12:40
 23/56 anonim ***** válasza:
78%

"Azért érdekesek a válaszok. Máskor meg az van itt a gyk-n ..."

Azért érdekesek, akik ilyen megjegyzéseket tesznek. Nem tűnt még fel, hogy nincs olyan, hogy "a gyk", hanem felhasználók vannak, akik sokan vannak, és akik közül nem minden kérdéshez ugyanazok írnak válaszokat? :DD

2022. júl. 17. 12:45
 24/56 anonim ***** válasza:
33%

"az én párjai szülei is meghívtak magukkal, voltak, akik külföldi nyaralásra is szó nélkül foglalták nekem a jegyet, mert kedveltek mindannyian"

Ez a különbség. Ezt a csajszit nem kedvelik mindannyian: pl. a kérdező nem kedveli (és még az is lehet, hogy mások is vannak a családban, akik nem kedvelik, mégis folyton velük megy).

Ha nem kedveltek volna téged mindannyian, milyen érzés lett volna velük menned?

Ha én lennék a fiú, biztos, hogy nem hoznám olyan helyzetbe a barátnőmet, hogy össze legyen zárva egy nyaraláson akár csak egyetlen olyan családtagommal is, aki nem kedveli őt.

2022. júl. 17. 12:48
 25/56 anonim ***** válasza:
33%

24

És ez kit érdekel? Ki nem xarja le, hogy pl a férjem húga nem kedvel engem? :D Normális ember nem foglalkozik ilyenekkel. A kérdezőnek sem kellene. Attól még érezheti jól magát, hogy nem kedveli a tesója párját. Egy ez. A másik meg az, hogy NYILVÁN mivel a szülők fizettek, foglaltak mindent, ők valószínűleg kedvelik. És ez a lényeg, mert ez az egész az ő pénzükből megy. De még ha nem is kedvelik, ha voltak olyan hülyék, hogy meghívják, akkor így jártak. :)

Nehogy már egy irigy pukkancs kölyök dirigáljon az egész családnak. ha ennyire nem tetszik neki, maradjon otthon.

2022. júl. 17. 12:52
 26/56 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező nem "normális ember", hanem kamasz (valószínűleg), aki még nem tudja olyan jól kezelni az ilyen helyzetet, mint te, a normális ember.

Egyébként meg a férj húga családtag, a családtag (egy) barátnője (a sok közül) meg még messze nem családtag.

2022. júl. 17. 12:56
 27/56 anonim ***** válasza:
90%
Előfordul bizonyos családokban, de azért én megértem a kérdezőt. Gondolom hiányoznak a régi szép idők, mikor még ketten voltak "gyerekek" a tesójával és mindig ott voltak egymásnak. Most a tesz vitt magának más szórakozást és egyedül érzi magát. Sokan könnyen megtalálják a helyüket minden társaságban, de nem mindenki ilyen. Engem pl nagyon zavart, amikor gyerekkoromban a barátaim más, számomra idegen barátot is hívtak, nem éreztem magam olyan jól, jobban örültem volna a megszokott társaságnak. De sajnos ezt nem te döntöd el, szóval próbáld kihozni belőle a maximumot.
2022. júl. 17. 13:06
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszélés kérdése legtöbb helyen.
2022. júl. 17. 14:37
 29/56 anonim ***** válasza:
45%
Én meg nem értem meg a kérdezőt. Mit hitt, a testvére élete róla fog szólni? Hogy sose lesz fontosabb a párkapcsolata mint az ő valagába bújni? Nőjön föl nyivákolás helyett, mert nem az van amit ő akar. Itt csak a szülőknek lehet szava, nem a hisztis kölöknek.
2022. júl. 17. 14:41
 30/56 anonim ***** válasza:
92%

"Itt csak a szülőknek lehet szava"

Vajon te mit szóltál hozzá 16-17 évesen, ha valaki ezt mondta neked? :D

2022. júl. 17. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!