Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van ennek szerintetek? Miért hívják egymást "ex"-nek, ha mindenhová együtt járnak?
Figyelt kérdés
A srác 19, a csaj pedig 18.
Pár hónapot voltak csak együtt, de most is együtt járnak mindenhová.
Tegnap is hívott, hogy erre jár felénk, menjek ki a ház elé egy cigire. Ott volt vele az exe is, azt mondta kicsit autóztak meg voltak itt-ott körbenézni mert unatkoznak.
Buliban is még márciusban pár új embernek úgy mutatta be a csajt, hogy az ex barátnőm xy...
Pedig amúgy nem szép szakításuk volt, a fiú megcsalta a lányt.
2020. máj. 19. 21:01
1/4 anonim válasza:
Lehet h csak barátok, de az is, hogy dugipajtások, ha engem kérdezel. Vagy, hogy az egyik megint ráhajtott a másikra, de a másik nem, vagy ilyesmi. Sztm a 3. valószínűtlen, dde.. nem tudhatom.
2/4 anonim válasza:
Attól még barátok maradhattak, hogy szakítottak.
3/4 anonim válasza:
Nekem is van egy exbaratnom, akivel nagyon joban vagyok, szerintem ez a normalisabb.
4/4 anonim válasza:
Saját tapasztalatból igaz nem a legjobb példa de 3 jöttem haza az államokból ott laktam 6 évig a munkám miatt, ebből 5 évig jártam egy lánnyal 16ban szakítottunk, de nem volt balhé. Közösen leültünk megbeszéltük. Azóta is FaceTime-okunk, ha megyek vissza akkor nála a vendégházban vagyok. Jól elvagyunk, barátok vagyunk, pártként nem működött de barátként jobban elvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!