Hogy másszak ki ebből?
Figyelt kérdés
A sógornőm szakított a párjával, és kérdezte tőlem, hogy most hétvégén csinálunk e valamit mert nem akar egyedül lenni. Mondtam, hogy megyünk kirándulni (6an:mi,a tesóm és párja, és az unokatestvérem és párja) de időközben teljesen kiment a fejemből, hogy meghívtam még egy párt, tehát 8an lennénk és van egy 8 fős kisbuszunk. Tehát így már a sógornőm egyedül nem fér be. Most megigertem neki is meg annak a másik párnak is. Mit tegyek most?2022. ápr. 13. 10:45
41/47 anonim válasza:
Ezt valaki elhiszi őszintén ? :D
43/47 anonim válasza:
Én sem. Önmosdatás. Csak tudnám miért tesz fel vki kérdést, ha már tudja a választ v úgysem fogadja el a kapott tanácsokat, válaszokat, kritikákat.
44/47 anonim válasza:
Ha a kérdés már nem is aktuális, én azért leírom, hogy én hogyan érezném magam egy olyan helyzetben, mint a kérező sógornője. Először is, kérdező, soha nem tudhatod, hogy a másiknak mi lenne a jó. Utálom, amikor valaki azt mondja, hogy ő csak jót akar a másiknak, de lövése sincs arról, hogy mit akar a másik. Másodszor meg én nagyon örülnék, ha társaságban lehetnék egy szakítás után (egy szakítás nem is feltétlenül fájdalmas minden esetben, sőt...), erre ha az illető közölné velem, hogy mégsem mehetek, nagyon szarul esne. Nagyobbat csalódnék benne, mint maga a páromban, akivel szakítottam. Ez olyan lenne, mintha fagyival akarnék vigasztalódni, erre egyszer csak valaki elvenné tőlem azt a fagyit és nem adná vissza többé. Eleve nem kell meghívni senkit és utána megerősítést várni arra, hogy jobb ha nem jön, ha nem akarod. Ha ekkora idióta paraszt vagy, jobb, ha senki nem is megy veled sehová.
45/47 A kérdező kommentje:
Kedves 44-es! Nem, nem vagyok paraszt. Meghivattatta velem magát, nyilván nem fogom neki azt mondani, hogy ne gyere, mert sajnáltam szegényt. De már mint írtam, el se jött volna, mert újra osszejottek a pasival előtte való nap. Akivel aztán megint szét mentek azóta😂 Szóval katasztrofalisak. A baráti/rokoni körünkben szegény meg egyáltalán nincs benne mert mindig inkább a pasival elmentek valahova amikor mi hívtuk, véletlenül se kelljen velünk jönni, csak ők, kettesben. Az unokatestvérük ballagott most múlt héten, oda sem jött el, inkább egész nap a szobában bőgött. Ő/ők ilyenek. Nyilván amikor nem volt a ló (a pasi) jó lett volna a szamarakkal is kirándulni menni (velünk).
2022. máj. 3. 14:15
46/47 anonim válasza:
"nyilván nem fogom neki azt mondani, hogy ne gyere, mert sajnáltam szegényt"
Szerencsédre nem is kellett, mert nem ment magától, de mégis csak le akartad pattintani. Ez volt a kérdésed lényege. Akkor nem tökmindegy? Szerintem sokkal jobb eleve megmondani az igazat, hogy "bocsi, de ezért meg azért nem tudsz jönni velünk", minthogy fellelkesítsd, hogy mehet, aztán csalódást okozz neki, hogy mégsem. És attól mert ő mégsem ment veletek, téged nem mentesít fel afelől, hogy paraszt vagy.
47/47 anonim válasza:
Kérdező!
Szerintem is egy büdös nagy paraszt vagy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!