Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy másszak ki ebből?

Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés
A sógornőm szakított a párjával, és kérdezte tőlem, hogy most hétvégén csinálunk e valamit mert nem akar egyedül lenni. Mondtam, hogy megyünk kirándulni (6an:mi,a tesóm és párja, és az unokatestvérem és párja) de időközben teljesen kiment a fejemből, hogy meghívtam még egy párt, tehát 8an lennénk és van egy 8 fős kisbuszunk. Tehát így már a sógornőm egyedül nem fér be. Most megigertem neki is meg annak a másik párnak is. Mit tegyek most?

2022. ápr. 13. 10:45
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem lenne az, örülnék hogy társaságban vagyok. Nem vagyunk egyformák, ne azt próbáld bizonyítani hogy úgyis szarul érezné magát hanem megoldást keress. Nekem kellemetlenebb lenne ha lemondanád.
2022. ápr. 13. 11:10
 12/47 anonim ***** válasza:
91%

Te cseszted el, és még te vagy ilyen lesajnáló???

Normális emberek társaságában SEMMI gond nincs abból, ha van egy egyedülálló a társaságban. Akinek nincs párja, az már ne is vegyen levegőt, vagy mi???

Amúgy én vállalnám, hogy h*lye voltam, megmondanám neki, hogy elszámoltam magam, és egyik másik programra elhívnám a nem túl távoli jövőben.

2022. ápr. 13. 11:10
 13/47 A kérdező kommentje:
12 nem vagyok lesajnalo, en csak jot akarok neki mert nekem kellemetlen lenne ilyen helyzetben. Kérdezte is tőlem hogy gáz lenne-e ha jonne? Mondtam neki hogy hat biztosan kellemetlen, de en biztosan nem jonnek ha az o helyeben lennek. Mondta hogy mindegy, jon es kesz tehat meg maganak se vallja be :D
2022. ápr. 13. 11:12
 14/47 anonim ***** válasza:
97%
13-ra: Már bocs, de ritka nagy paraszt vagy. Ilyen társaságba el se mennék, minek???
2022. ápr. 13. 11:20
 15/47 anonim ***** válasza:
97%
Mi nem vall be magának? Hogy normális, ép lelkű ember???
 16/47 anonim ***** válasza:
93%

Örül, hogy emberek között lehet.

Ne akard helyette tudni, hogy ő milyen helyzetben érzi jól magát és milyenben nem.

17/47 A kérdező kommentje:
#16 ha ő kérdezi meg tőlem hogy gáz-e szerintem titkon ő is tudja hogy kellemetlen.
2022. ápr. 13. 11:24
 18/47 anonim ***** válasza:
97%

Azért kérdezte hogy gáz-e, hogy nektek gáz-e. Hogy lenézitek-e azt akinek nincs párja, vagy teljesen egészséges lelkületű emberek vagytok és nem ez alapján határoztok meg másokat.

A válaszaid alapján sajnos az előbbi.

Sokak szerint meg a társfüggőség gáz, hogy az alapján határozod meg magad hogy van párod, mert úgy érzed hogy anélkül nem vagy teljes 🤷‍♀️

2022. ápr. 13. 11:43
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Azt kérdezte, hogy ti nem nézitek-e ki onnan. Én azt válaszoltam volna, hogy szívesen látjuk, ha ő szívesen jönne. (Most azt tegyük félre, hogy a létszámra rosszul emlékeztél.)

De tényleg ennyire mindenki a párjával van ilyenkor elfoglalva? Akkor egyáltalán miért 8-an mennétek és miért nem mindenki kettesben a párjával?

Nekem az lenne a természetes, hogy mindenki beszélget mindenkivel közben. És 1 napos kirándulásról beszélünk nem egyhetes nyaralásról.

2022. ápr. 13. 11:43
 20/47 A kérdező kommentje:
Én mondtam hogy szívesen látjuk. Ő kérdezte hogy nem e gáz. De teljesen mindegy mert a buszba így nem fér be:/ köszi a válaszokat
2022. ápr. 13. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!