Hogy másszak ki ebből?
Te cseszted el, és még te vagy ilyen lesajnáló???
Normális emberek társaságában SEMMI gond nincs abból, ha van egy egyedülálló a társaságban. Akinek nincs párja, az már ne is vegyen levegőt, vagy mi???
Amúgy én vállalnám, hogy h*lye voltam, megmondanám neki, hogy elszámoltam magam, és egyik másik programra elhívnám a nem túl távoli jövőben.
Örül, hogy emberek között lehet.
Ne akard helyette tudni, hogy ő milyen helyzetben érzi jól magát és milyenben nem.
Azért kérdezte hogy gáz-e, hogy nektek gáz-e. Hogy lenézitek-e azt akinek nincs párja, vagy teljesen egészséges lelkületű emberek vagytok és nem ez alapján határoztok meg másokat.
A válaszaid alapján sajnos az előbbi.
Sokak szerint meg a társfüggőség gáz, hogy az alapján határozod meg magad hogy van párod, mert úgy érzed hogy anélkül nem vagy teljes 🤷♀️
Azt kérdezte, hogy ti nem nézitek-e ki onnan. Én azt válaszoltam volna, hogy szívesen látjuk, ha ő szívesen jönne. (Most azt tegyük félre, hogy a létszámra rosszul emlékeztél.)
De tényleg ennyire mindenki a párjával van ilyenkor elfoglalva? Akkor egyáltalán miért 8-an mennétek és miért nem mindenki kettesben a párjával?
Nekem az lenne a természetes, hogy mindenki beszélget mindenkivel közben. És 1 napos kirándulásról beszélünk nem egyhetes nyaralásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!