Hogy másszak ki ebből?
Figyelt kérdés
A sógornőm szakított a párjával, és kérdezte tőlem, hogy most hétvégén csinálunk e valamit mert nem akar egyedül lenni. Mondtam, hogy megyünk kirándulni (6an:mi,a tesóm és párja, és az unokatestvérem és párja) de időközben teljesen kiment a fejemből, hogy meghívtam még egy párt, tehát 8an lennénk és van egy 8 fős kisbuszunk. Tehát így már a sógornőm egyedül nem fér be. Most megigertem neki is meg annak a másik párnak is. Mit tegyek most?2022. ápr. 13. 10:45
31/47 A kérdező kommentje:
26 nekem ezzel semmi problémám nincsen, hogy szingli. De a parom is mondja aki a testvere hogy ez tok kellemetlen. Senki nincs ellene, szeretjük de ennyi a barati tarsasagunk. Lett volna még 2 ember de nem érnek ra. Nem tudok mit kezdeni mar vele
2022. ápr. 13. 14:53
32/47 A kérdező kommentje:
Mindegy szegénynek kénytelen leszek megmondani hogy nem tud jönni. Ez van. Majd vasárnap el megyünk vele valahova bepotolni a kirándulást.
2022. ápr. 13. 15:00
33/47 anonim válasza:
ne akarj jót neki.
Ő tudja, neki mi a jó, és ő szeretne társasággal lenni. Te meg átverted.
34/47 anonim válasza:
Hát kedves Kérdező, ha nagyon korrekt akarnál lenni, akkor te maradnál otthon! És máris "párban" lenne a sógornőd a testvérével.
35/47 anonim válasza:
Mentőötlet 2.0: szervezetek neki valami engesztelő programot. Vigyétek el étterembe, állatkertbe stb.
36/47 anonim válasza:
Vagy simán alapból nem kéne keresztbe tenni.
37/47 anonim válasza:
Ha ő márpedig menni akar, nem kéne megbántani. Biztos jót tenne neki a társaság. Max akkor az egyik párt vissza mondjátok.
38/47 anonim válasza:
Akkor, mivel te kreáltad ezt a kis problémát, légy udvarias és dobd be magad hátra a csomagok közé :D
39/47 anonim válasza:
Szerintem ez troll kérdés, ilyen nincs, hogy adtak megfelelő választ a többiek, a kérdező még csak azért is azt választja ami kicseszés a másikkal szemben.
Előítéletesnek és rosszindulatúnak tűnsz a pároddal együtt az eddigi elbeszélések alapján (és életképtelennek is ha 9 emberből nem találtok legalább egyet aki hajlandó külön autóval utazni - ha már te kreáltad ezt a problémát).
40/47 A kérdező kommentje:
Időközben újra osszejottek a pasijaval, úgyhogy el se jött végül. :) köszi a válaszokat és a lehordást, tisztelet a kivétel . Így oldódott meg a probléma
2022. ápr. 19. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!