Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy másszak ki ebből?

Hogy másszak ki ebből?

Figyelt kérdés
A sógornőm szakított a párjával, és kérdezte tőlem, hogy most hétvégén csinálunk e valamit mert nem akar egyedül lenni. Mondtam, hogy megyünk kirándulni (6an:mi,a tesóm és párja, és az unokatestvérem és párja) de időközben teljesen kiment a fejemből, hogy meghívtam még egy párt, tehát 8an lennénk és van egy 8 fős kisbuszunk. Tehát így már a sógornőm egyedül nem fér be. Most megigertem neki is meg annak a másik párnak is. Mit tegyek most?

2022. ápr. 13. 10:45
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Mentőötlet lehet, hogy gründöltök még társakat, hogy a kocs is fullon legyen. AJó kis buli lenne. Kilenc ember ismeretségi körében csak van még 2-3 jófej szingli ismerős? :)
2022. ápr. 13. 12:10
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te vagy a gáz, főleg hogy össze-vissza meghívsz mindenkit aztán vissza táncolsz :D
2022. ápr. 13. 12:39
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek pont a társaság segít egy szakítás után. Gondolom nem ostoba tinik vagytok, akik kb. félrevonulnak az első bokorba és nyalják, falják egymást. Amúgy a 21 ötlete nagyon jó. Bár lennének ilyen barátaim, rokonaim akik így gondolkodnak. Lehet könnyebben találnék én is rendes párt. Amúgy szörnyű ez a felfogásod kérdező. Pont az a mentalitásod, mint az anyámnak. Amikor a barátnőimnek volt párjuk és mentünk kocsmázni, mindig kezdte, "a minek mész 5- nek ez olyan égő" dumát. Nem győztem megértetni vele, hogy azért, mert lett párjuk, még a barátaim, a srácokkal is jóban vagyok, meg akkor azért, mert nincs párom üljek otthon, ki se mozduljak? Mert csak úgy az ajtón nem fog becsöngetni a szőke herceg.
2022. ápr. 13. 12:42
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy egy 8 személyes kisbusz önmagában fogyaszt annyit, mint 2 személyautó. És utóbbiban 10 ember fér el.

Hibáztál, módosítanod kell.

- vagy 2 szgk-val mentek,

- vagy kisbusz + 1 szgk és hívsz még egy párt, vagy viseled a plusz költséget.

2022. ápr. 13. 12:49
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Csak van neked meg a párodnak ill a többieknek még szingli haverjaitok vagy esetleg egy kolléga, akivel jóban vagytok. Nemtől független 2-3 plusz embert csak összelehet még kaparni, ahogyan a 21 is írta.
2022. ápr. 13. 12:52
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Amit megfigyeltem a leirásodban,szinte mind akiket meghivtál,csakis a te családod, barátaid.Mondjuk,ha a hugod lenne ilyen helyzetben,mint a sógornõd vele is igy bánál,mert szingli?!
2022. ápr. 13. 12:57
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
bánnál,javitva.
2022. ápr. 13. 12:58
 28/47 anonim válasza:
100%
akkor miért nem mentek egy 9 vagy több személyes kisbusszal? Gondolom bérlitek..akkor ne a kisebbet béreljétek.
2022. ápr. 13. 12:59
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ellene vagy hogy menjen a sogornőd. Nekem ez jön le.
2022. ápr. 13. 13:31
 30/47 A kérdező kommentje:

28 sajat tulajdonú a 8 személyes kisbusz, nem bereljuk.

29 én csak jót akarok neki, semmiféle hátsó szándékom nincs irányába mert jóba vagyunk.

2022. ápr. 13. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!