Hogyan másszak ki ebből az egészből? Segitenétek?
Menj csak a kivizsgálásokra! A munkahely elvesztése mindenkit letaglóz. Hogy már nem kell, haszontalan ember lett. Átéltem. Mielőbb menj, mert lehet rosszabb az állapotod is, hacsak nem találsz munkát mielőbb, ami növelné az önbizalmadat. De ez bizonytalan.
Nem is gondolod, mennyi csatát megtudunk vívni. Most egy kicsit (?) magad alatt vagy, azért menj orvoshoz, hogy segítsen felállni. Aztán szépen talpon állva már megy magától is. Minden jót!
Pont attól félek,az orvosoktól,a tűszúrásoktól.
2 évig tartó vakbélgyuszim,ami nagyműtéttel végződött.2 problémás terhesség,ahol szinte hetente szúrtak.Közben egy vesegyulladás,ott 20 injekció,kezdődő mérgezés.A vakbeles sebem begyulladt,1 kerek hónapig nyomkodták....2 császár,ez mind 4 év alatt...
Ajánlom figyelmedbe: [link]
Nekem hosszú pszichiáteres kezelés, hangulatjavító bogyó után ez segített. Éreztem, hogy semmi nem használ. Ezt nekem kell megoldanom. El kezdtem Domján László hanganyagait hallgatni(pl. 101 pozitív gondolat), olvasni a téma után, meditálni és fokozatosan felépítettem magam újra! Neked is menni fog! Csak el kell döntened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!