Segitenetek, hogy megertsem a lanyom?
Van egy lanyom februarba lesz 30 eves, es haza koltozott a baratjatol. Mar az osszekoltozes is nehezere esett. Szereti a fiut ebbe biztos vagyok, mert mielott osszekoltoztek volna veszekedtek szakitani akartak es a lanyom kiborult. Akkor elmondtam neki hogy nem jarhat 10 evig valakivel, tovabb kell lepni osszekoltozni hazassag gyerekek!
Akkor ram is megharagudott, hogy kiakarom dobni. De ez nem igaz csak azt akarom hogy elje az eletet.
Vegul osszekoltozott a fiuval es nagyon boldog volt. Azt mondta orul hogy vegul megtette.
A parja megkerte a kezet! Ket nap mulva osszeveszet vele, egy butasagon. Pontosan azon hogy a fiu tul hangosan ette az almat. Haza jott es azt mondta nem bir vele elni, es itthon marad!
De kozbe latom milyen szomoru nincs kedve semmihez.
Valaki aki volt vagy most is hasonlo helyzetbe van elmagyarazna nekem mit is erez mit gondol mit tervez.
Hogy segithetnek neki? Ne ertsetek felre orulok hogy itt van de ez igy nem jo!
Mit tegyek?
Azt ne irjatok hogy beszeljek vele, mert hasztalan!
Ha azért hazaköltözik, mert a párja "hangosan eszi az almát", akkor ott egyéb bajok is vannak!
Jobb, ha megkíméli a fiút magától!
Nem hiszem hogy igazából szeretné a fiút csak megszokásból és társadalmi nyomás miatt vannak együtt. Ne azt sulykold belé hogy a házasság meg a gyerek alapkövetelmény.
Mond meg hogy az ő élete, ő tudja mi teszi boldoggá ő döntsön.
Lehet hogy más probléma volt ott mint a hangos evés, csak nem merte elmondani és ez a buta kifogás jutott eszébe. 30 évesen egyedül lenni, boldogtalannak lenni, azért nem legjobb érzés, főleg ha az anyja is azt mondogatja, hogy menjen férjhez, szüljön gyereket.
Valami biztosan nyomja a lelkét ha össze sem akart költözni, lehet utána boldog volt mert társadalmilag elfogadott állapotba került, de nem érezte jól magát. Ha vannak barátai, őket kellene felkeresni, hátha nekik elmondta mi a baj.
Szerintem fél az elköteleződéstől.
Pszichológus, párterapeuta.
4-es jár a legközelebb.
+krónikus önismerethiány, kapuzárási pánik. Mit tervez: ő sem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!