Hogy másszak ki ebből?
Figyelt kérdés
A sógornőm szakított a párjával, és kérdezte tőlem, hogy most hétvégén csinálunk e valamit mert nem akar egyedül lenni. Mondtam, hogy megyünk kirándulni (6an:mi,a tesóm és párja, és az unokatestvérem és párja) de időközben teljesen kiment a fejemből, hogy meghívtam még egy párt, tehát 8an lennénk és van egy 8 fős kisbuszunk. Tehát így már a sógornőm egyedül nem fér be. Most megigertem neki is meg annak a másik párnak is. Mit tegyek most?2022. ápr. 13. 10:45
1/47 anonim válasza:
Kérdezd meg, tud e valaki autóval jönni
2/47 anonim válasza:
Hívd fel a sógornődet, hogy nem fér bele a kisbuszba. Aztán vagy megsértődik vagy nem.
Máskor meg annyi embert hívj, amennyit még számon tudsz tartani.
3/47 A kérdező kommentje:
Ilyen benzinárak miatt nem akarunk direkt több autóval menni. De szerintem kellemetlen is nem? Mindenki a párjával, ő meg egyedül
2022. ápr. 13. 10:49
4/47 A kérdező kommentje:
#2tes teljesen igazad van, ezt én csesztem el.
2022. ápr. 13. 10:50
5/47 anonim válasza:
Nyilván akkor valaki ülne mellette. Mondjuk te. A kisbusz meg nem lenne csurig.
Amúgy, ha te cseszted el, akkor nagyon sóher dolog a benzináron lovagolni. Fogd fel úgy, hogy ez a tanulópénz, amiért figyelmetlen voltál.
6/47 A kérdező kommentje:
Nem én lovagolok hanem inkabb a parom :D de nyilván gazdasagossabb 1 autóval menni mint 2vel vagy 3mal
2022. ápr. 13. 10:56
7/47 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam a kellemetlen hogy az egesz kirandulason mindenki a párjával lesz ő pedig egyedul magányosan. Ha en lennék a helyeben eleg kellemetlen
2022. ápr. 13. 10:56
8/47 anonim válasza:
Nekem nem lenne kellemetlen, hacsak nem nyalnátok falnátok egymást de gondolom nem ez lenne…
9/47 anonim válasza:
milyen benzinárak? Egy hónap múlva akkor már rá se nézzél az autóra, mert 600 Ft lesz...
Nincs mit tenni, megmondod, hogy elszámoltad és máshogy kéne utazzon. Hárnam nemtek autóval, hatan meg a busszal.
10/47 A kérdező kommentje:
Egy friss szakítás után nem kellemetlen 4 párral egyutt lenni? Ne már... En tok szarul ereznem magam
2022. ápr. 13. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!