Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem összejött egy süket...

A nővérem összejött egy süket pasival?

Figyelt kérdés

A nővérem ilyen gyógyakármicsoda, ilyen fogyatékosan született gyereket istápol ezért ismeri a brejírát meg a jelnyelvet meg ezeket. Elvileg valahogy a munkája kapcsán találkozott a palival, de nem értem őt. Mármint külsőre a pasi halál átlagos, olyan 175 cm lehet max, bár a nővérem 160 cm szóval így is magasabb a pali. De olyan átlagos arca van, szemüveges, a teste is olyan semmi extra szerintem ilyen enyhén izmos lehet maximum. És ráadásul ugye süket mint az ágyu… vajon így mégis hogyan élnek, mármint hogy szexelnek, hogyan beszélgetnek vacsora közben, meg ilyenek. Nem értem a nővérem miért csinálja ezt, a pasi elvileg programozó, nem tudom mennyit keres, de azért olyan nagyon gazdagnak nem tűnik. És most a nővérem a hétvégén bejelentette hogy összeházasodnak. De komolyan tőle akar gyereket?? Normális?

Mit gondoltok??? A nővérem 28, nem tudom mióta van vele, de már közös lakásuk van Pesten valahol.

2022. ápr. 11. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges lánnyal volt párkapcsolatom és a fogyatékosságoknak semmi köze sem volt ahhoz, hogy vége lett.
2022. ápr. 13. 08:13
 72/72 anonim ***** válasza:
93%
Én azt nem értem, hogy hol voltàl 5 évig, hogy nem tudsz semmit a nővéredről? Bàr nem csodàlom, hogy nem mondtak el neked semmit.
2022. ápr. 13. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!