Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem összejött egy süket...

A nővérem összejött egy süket pasival?

Figyelt kérdés

A nővérem ilyen gyógyakármicsoda, ilyen fogyatékosan született gyereket istápol ezért ismeri a brejírát meg a jelnyelvet meg ezeket. Elvileg valahogy a munkája kapcsán találkozott a palival, de nem értem őt. Mármint külsőre a pasi halál átlagos, olyan 175 cm lehet max, bár a nővérem 160 cm szóval így is magasabb a pali. De olyan átlagos arca van, szemüveges, a teste is olyan semmi extra szerintem ilyen enyhén izmos lehet maximum. És ráadásul ugye süket mint az ágyu… vajon így mégis hogyan élnek, mármint hogy szexelnek, hogyan beszélgetnek vacsora közben, meg ilyenek. Nem értem a nővérem miért csinálja ezt, a pasi elvileg programozó, nem tudom mennyit keres, de azért olyan nagyon gazdagnak nem tűnik. És most a nővérem a hétvégén bejelentette hogy összeházasodnak. De komolyan tőle akar gyereket?? Normális?

Mit gondoltok??? A nővérem 28, nem tudom mióta van vele, de már közös lakásuk van Pesten valahol.

2022. ápr. 11. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
98%
És? Ha szeretik egymást, akkor nyugodtan.
2022. ápr. 11. 17:07
 22/72 anonim ***** válasza:
94%
Mi közöd hozzá?
2022. ápr. 11. 17:13
 23/72 anonim ***** válasza:
79%
Majd te is rájössz, ha közeledsz a 30 felé és családra vágyol,hogy nem feltétlen az arctetkós cicafiúk meg a kigyúrt koximaxik a legideálisabbak hosszútávú kapcsolatra. Mivel siket meg átlagos kinézetű így attól nem kell félni hogy félreprütyköl, programozó tehát van pénz lóvéra szóval ha neki áll tesód potyogtatni nem is kell visszamenni dolgozni. Teljesen ideális partner.
2022. ápr. 11. 17:16
 24/72 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne boldog a testvéred ezzel a pasival és miért ne lehetne közös gyerekük is ha szeretik egymàst?Mi van ha süket a pasi?Ha ők tudnak kommunikàlni egymàssal akkor neked mi fàj?
2022. ápr. 11. 17:22
 25/72 anonim ***** válasza:
96%

vajon így mégis hogyan élnek, mármint hogy szexelnek,

Te még életedben nem szexeltél igaz?

2022. ápr. 11. 17:23
 26/72 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, hogy hány olyan párt ismerek, ahol az egyikük valamilyen "sérült"? És boldogok együtt. Megtanulták kezelni a másikat. Egyszer voltam egy bemtuatón, ahol akadálymentesítésről beszéltek. És ott az egyik előadó mondta, hogy egyik mozgássérült ismerőse foglalta össze egyszer találaon a helyzetet: "inkább mozogni ne tudjak, mint, hogy ilyen sötét legyek...". És amit fent is írt valaki, pillanatok alatt össze lehet hozni sok mindnet. Volt főnököm járt úgy, hogy kapott valami betegséget és levágták az ujját, de így egy pár nap alatt. Egyik nap még volt ujja, amikor kb. 1héttel később tlaálkoztunk már nem. De ismertem olyat is aki 1 nap alatt megvakult. Akkor mit csinálsz? Attól még ugyanaz az ember. És nem szabad ennyire felszínesnek lenni.
2022. ápr. 11. 17:30
 27/72 A kérdező kommentje:
Most megkérdeztem és apu azt mondat hogy 5 éve vannak együtt. Amúgy nő vagyok.
2022. ápr. 11. 17:30
 28/72 anonim ***** válasza:
98%
És 5 év után most vetted észre?
2022. ápr. 11. 17:31
 29/72 anonim ***** válasza:
97%
Tehát öt éve szartál a testvéredre, most meg nem nézne ki elég jól egy siket pasi a kirakatban (mármint a tiedben), ennyi a gond (neked). Jól foglaltam össze?
2022. ápr. 11. 17:37
 30/72 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö, mennyi idös vagy? Szerintem a többség(én is) úgy válaszoltam, hogy kb. 20 +- pár év, de kezd az a gyanúm lenni, hogy nem annyi vagy.
2022. ápr. 11. 17:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!