A nővérem összejött egy süket pasival?
A nővérem ilyen gyógyakármicsoda, ilyen fogyatékosan született gyereket istápol ezért ismeri a brejírát meg a jelnyelvet meg ezeket. Elvileg valahogy a munkája kapcsán találkozott a palival, de nem értem őt. Mármint külsőre a pasi halál átlagos, olyan 175 cm lehet max, bár a nővérem 160 cm szóval így is magasabb a pali. De olyan átlagos arca van, szemüveges, a teste is olyan semmi extra szerintem ilyen enyhén izmos lehet maximum. És ráadásul ugye süket mint az ágyu… vajon így mégis hogyan élnek, mármint hogy szexelnek, hogyan beszélgetnek vacsora közben, meg ilyenek. Nem értem a nővérem miért csinálja ezt, a pasi elvileg programozó, nem tudom mennyit keres, de azért olyan nagyon gazdagnak nem tűnik. És most a nővérem a hétvégén bejelentette hogy összeházasodnak. De komolyan tőle akar gyereket?? Normális?
Mit gondoltok??? A nővérem 28, nem tudom mióta van vele, de már közös lakásuk van Pesten valahol.
Te a füledeel szexelsz?
Amúgy nagyon gyenge történet…
Siket. Süket te vagy.
,,gyógyakármicsoda" ,, brejírát"
Többit, az értelmetlen mondatokat hagyjuk is. Értelmes, igen. De te lehet, hogy nem, es te inspiráltad a pályaválasztásban.
"hogy szexelnek"
Mióta kell ahhoz hallani?
Egyébként miért ne lenne normális a nővéred? Ha csak a "modell kinézetű" embereknek lenne párja, már rég kihalt volna az emberiség. Te is azt írtad, hogy átlagos kinézetű, akkor azzal mi a probléma? A munkája is teljesen rendben van, van közös lakásuk, tehát egyedül azzal van igazából bajod, hogy a srác siket. Értem én, hogy nem mindenki szeretne ilyen párt magának, de a nővéred még kommunikálni is tud vele rendesen, hiszen ismeri a jelnyelvet. Akkor mégis mi a probléma?
Mondjuk semmilyen esetben sem lenne közöd a nővéred párkapcsolatához, szexuális életéhez vagy ahhoz, hogy kitől akar gyereket, de így végképp nem értem, mi a bajod azon kívül, hogy marha bunkó módon vélekedsz a fogyatékkal élő emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!