A nővérem összejött egy süket pasival?
A nővérem ilyen gyógyakármicsoda, ilyen fogyatékosan született gyereket istápol ezért ismeri a brejírát meg a jelnyelvet meg ezeket. Elvileg valahogy a munkája kapcsán találkozott a palival, de nem értem őt. Mármint külsőre a pasi halál átlagos, olyan 175 cm lehet max, bár a nővérem 160 cm szóval így is magasabb a pali. De olyan átlagos arca van, szemüveges, a teste is olyan semmi extra szerintem ilyen enyhén izmos lehet maximum. És ráadásul ugye süket mint az ágyu… vajon így mégis hogyan élnek, mármint hogy szexelnek, hogyan beszélgetnek vacsora közben, meg ilyenek. Nem értem a nővérem miért csinálja ezt, a pasi elvileg programozó, nem tudom mennyit keres, de azért olyan nagyon gazdagnak nem tűnik. És most a nővérem a hétvégén bejelentette hogy összeházasodnak. De komolyan tőle akar gyereket?? Normális?
Mit gondoltok??? A nővérem 28, nem tudom mióta van vele, de már közös lakásuk van Pesten valahol.
A te gondolkodásod alapján ne általánosíts, hogy "a legtöbb" mert ez nem így van.
Amit valaki írt, hogy a kérdező "apjától tudja meg, hogy 5 éve együttvannak" stb, arra utal, hogy a kérdés kitaláció, provokatív céllal íródott ki.
#67 Elég sok ismerős csaj egészséges férfivel van együtt, csak megszokásból, mert egyik-másik maga sem tudja megmondani, hogy miért, mert kihasználják, bántalmazzák, a gyerekeiket is háttérbe szorítják, mert előző kapcsolat... Van, pasi aki megmondta, hogy látni sem akarja őket, nem is akar róluk tudni, sőt a csaj családjára sem kíváncsi, de ha fütyül a csaj rohan hozzá tűzön-vizen át...
Nem mondom, hogy minden nő ilyen (én sem), de nem biztos, hogy nem járnának jobban egy "kevésbé tökéletes", de normális. férfival.
Te valami rohadt lelki nyomorék vagy!
Azt tudod, hogy te bármikor lehetsz fogyatékos?
Akár betegség, akár vírus, akár baleset, stb.
Szóval kicsit érezd már magad a helyében.
Ha ők boldogak, akkor fogadj el...
"hogy a kérdező "apjától tudja meg, hogy 5 éve együttvannak" stb, arra utal, hogy a kérdés kitaláció"
Egyre több olyan család van, ahol még a legközvetlenebb családtagok között is hosszú évekre megszakad a kapcsolat, úgyhogy ettől még lehet valós helyzet.
Nekem volt tolószékes párom, és képzeld, még szexeltünk is:-D Mindent lehet csak kreatívnak kell lenni. És persze őszintén elfogadni, szeretni a másikat. Életem egyik legjobb kapcsolata volt, nagyon értékes ember.
Különben is, mi a biztosíték róla hogy te nem rokkansz meg? Akkor rögtön el is fogod ásni magad? Nem fogsz vágyni kapcsolatra, gyerekekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!