Összejöttem azzal a fiúval, akibe a nővérem szerelmes. Hogyan tovább? Mit tegyek?
Igazából csak a féltestvérem (uaz az apunk) és egyben a legjobb barátnőm is.Nem velünk lakik,de szinte csak aludni jár haza,rengeteg időt van nálunk.Már kb. 2 éve mondja,hogy mennyire szerelmes egy srácba,aki az osztálytársa is.De nem mer vele beszélni,mert a srác inkább a menők közé tartozik,a tesómmal mi inkább bele olvadunk a tömegbe :D
A kedvenc hobbim a fotózás és az a bizonyos srác megkért,hogyha lenne valamikor egy szabad délutánom,akkor kimehetnék vele a parkba (BMX park) és csinálhatnék pár képet róla,mert a haverjai borzasztóakat csinálnak...
Beleegyeztem,bár sok kedvem nem volt hozzá.Elmentünk,tök jól elvoltunk,sokat beszélgettünk és jóba lettem vele.Ez volt kb. 2 hónapja.A tesómnak nem akartam elmondani,mert akkor biztos faggatott volna,hogy mikről beszélünk stb.
A fiúval 2 hete járunk,ezt a nővérem csak azért nem tudja még,mert elment a németes csoporttal Németországba 16 napra és jövő hét kedden fognak hazajönni.
Hogy mondjam el neki,hogy járok azzal a sráccal,akibe szerelmes?
14/L (A fiú és a nővérem is 15 évesek)
Tudom,szemétség volt,de a srác tényleg irtóra cuki *.*
Egyébként én csak fényképről láttam a srácot,meg névről ismertem,de nem voltam benne annyira biztos,csak akkor,amikor mondta,h a nővérem mesélt rólam az osztályában és Ő mondta neki,hogy jól fotózok...
Majd ha megcsal a nővéreddel akkor megtudod mit érez.
máris dobjad a fiút.
Az ilyen srác: ma veled csalja a saját nővéredet, holnap téged csal a legjobb barátnőddel, ....
Lehet, hogy csak a "skalp-gyűjtés" célja vezérli, különben lett volna benne annyi gerinc, hogy ne kezdjen ki veled még akkor sem, ha esetleg a nővéreddel nem jön neki össze a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!