Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem összejött egy süket...

A nővérem összejött egy süket pasival?

Figyelt kérdés

A nővérem ilyen gyógyakármicsoda, ilyen fogyatékosan született gyereket istápol ezért ismeri a brejírát meg a jelnyelvet meg ezeket. Elvileg valahogy a munkája kapcsán találkozott a palival, de nem értem őt. Mármint külsőre a pasi halál átlagos, olyan 175 cm lehet max, bár a nővérem 160 cm szóval így is magasabb a pali. De olyan átlagos arca van, szemüveges, a teste is olyan semmi extra szerintem ilyen enyhén izmos lehet maximum. És ráadásul ugye süket mint az ágyu… vajon így mégis hogyan élnek, mármint hogy szexelnek, hogyan beszélgetnek vacsora közben, meg ilyenek. Nem értem a nővérem miért csinálja ezt, a pasi elvileg programozó, nem tudom mennyit keres, de azért olyan nagyon gazdagnak nem tűnik. És most a nővérem a hétvégén bejelentette hogy összeházasodnak. De komolyan tőle akar gyereket?? Normális?

Mit gondoltok??? A nővérem 28, nem tudom mióta van vele, de már közös lakásuk van Pesten valahol.

2022. ápr. 11. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező szóval lány vagy. Mert nő biztos nem. Nem attól leszel nő,hogy betöltöd a 18-at. Ahogy egy fiú sem attól lesz férdi hogy betölti a 18-at. Persze onnantól azt mondjuk nő/férfi ,de nem így van. Tehát kedves kérdező attól ,hogy te nem tudod milyen igazán szeretni valakit ,attól még a tesód ne ítéld el ,mert egy siket férfit szeret. Ő igazán szerrti ,ha így is vele van ,és le a kalappal előtte.
2022. ápr. 11. 18:56
 42/72 anonim ***** válasza:
100%

A leírásod alapján nem csodálkozom, hogy most tudtad meg, hogy 5 éve együtt vannak. Egy ilyen korlátolt, buta testvért persze, hogy nem avatott be a nővéred a részletekbe.

Lehet, kicsit jobban meg kellene ismerkedned a munkájával és néhány kliensével is, hogy sikerüljön kicsit tovább látni az orrod hegyénél.

Már ha nem kamuzol. Bár vannak bőven ilyen hozzád hasonló ostoba lények, szóval el tudom képzelni, hogy valós a sztori.

2022. ápr. 11. 18:57
 43/72 anonim ***** válasza:
100%
Most milyen választ vársz, kérdező? Sokan nem jönnének össze siket emberrel, mert nem tudnának rendesen kommunikálni és biztos nem egy hét alatt lehet megtanulni a jelnyelvet, viszont vannak olyan emberek, mint a nővéred, aki simán tud úgy kommunikálni másokkal. Innentől mi a kérdés? Nekem inkább úgy jön le, hogy valamiért kevesebbnek érzed magad a testvérednél, és most ezzel akarsz egyenlíteni, hogy mekkora hülye hogy egy siket férfihoz megy feleségül. Nem hülye. 5 éve együtt vannak, boldogságban (hiszen házasodni terveznek), jó állásuk van, stb.
2022. ápr. 11. 18:59
 44/72 anonim ***** válasza:
95%
Saját privát dolga nővérednek a akpcsoalta.
2022. ápr. 11. 19:01
 45/72 anonim ***** válasza:
98%

"A nővérem összejött egy süket pasival? ... összeházasodnak ... Mit gondoltok??? ... már közös lakásuk van Pesten valahol."

Akkor szerintem tényleg összejött egy siket (nem süket) pasival! :)

2022. ápr. 11. 19:06
 46/72 anonim ***** válasza:
97%

Ha elveszteném hallásomat (nagyothalló vagyok), akkor is meg tudnám oldani a jól hallókkal a kommunikációt, mármint akik nyitottak erre.

Élnek ahogy élnek, máshogyan, de minden általad említett dolgot meg tudnak oldani, mint bárki más.

2022. ápr. 11. 19:47
 47/72 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként aki nem siketen született hanem később vesztette el hallását, a vele való kommunikációhoz a jelnyelv megtanulása sem szükséges.
2022. ápr. 11. 19:48
 48/72 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes, hogy azok a hozzászólások, amik a logikai bukfencekre és a kérdés kamu mivoltára vonatkoztak, eltűntek - míg az egyértelműen kamu kérdés maradhatott... Ilyenkor felmerül a gyanú, hogy ki is írhatja ki az ilyeneket...
2022. ápr. 11. 19:54
 49/72 anonim ***** válasza:
97%

"süket mint az ágyu...vajon így mégis...hogy szexelnek"

Én szívesen megmutatnám neked, hogy hol van az összefüggés a szexelés és a fül között..

Egy bottal jól fültövön b...nálak.

:)

2022. ápr. 11. 19:55
 50/72 anonim ***** válasza:
97%

A húg nem tudott eddig a nővére 5 éve tartó kapcsolatáról, holott már találkozott is a pasaival, tudja, hogy néz ki és milyen az anyagi helyzete.

A húg tudja, hogy a nővérééknek "valahol Pesten" van már közös lakásuk.

A húg ledöbben, hogy a nővérének pasija van.

2022. ápr. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!