Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem összejött egy süket...

A nővérem összejött egy süket pasival?

Figyelt kérdés

A nővérem ilyen gyógyakármicsoda, ilyen fogyatékosan született gyereket istápol ezért ismeri a brejírát meg a jelnyelvet meg ezeket. Elvileg valahogy a munkája kapcsán találkozott a palival, de nem értem őt. Mármint külsőre a pasi halál átlagos, olyan 175 cm lehet max, bár a nővérem 160 cm szóval így is magasabb a pali. De olyan átlagos arca van, szemüveges, a teste is olyan semmi extra szerintem ilyen enyhén izmos lehet maximum. És ráadásul ugye süket mint az ágyu… vajon így mégis hogyan élnek, mármint hogy szexelnek, hogyan beszélgetnek vacsora közben, meg ilyenek. Nem értem a nővérem miért csinálja ezt, a pasi elvileg programozó, nem tudom mennyit keres, de azért olyan nagyon gazdagnak nem tűnik. És most a nővérem a hétvégén bejelentette hogy összeházasodnak. De komolyan tőle akar gyereket?? Normális?

Mit gondoltok??? A nővérem 28, nem tudom mióta van vele, de már közös lakásuk van Pesten valahol.

2022. ápr. 11. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
100%

"te inspiráltad a pályaválasztásban"

:D

2022. ápr. 11. 17:42
 32/72 anonim ***** válasza:
98%
Kérd meg, hogy istápoljon téged is, mert te se vagy 100-as, mivel a tesód, még lehet, fizetned se kell érte
2022. ápr. 11. 17:44
 33/72 anonim ***** válasza:
90%
Egy ilyen kamu kérdés alatt hemzsegnek a válaszok, normális kérdésre meg alig megy...
2022. ápr. 11. 17:46
 34/72 anonim ***** válasza:
92%
én nem borítékolnám hogy kamu. sok sötét ember él ebben az országban.. És igen, ennyire sötét is mint a kérdező.
2022. ápr. 11. 17:58
 35/72 anonim ***** válasza:
23%

"sok sötét ember él ebben az országban"

Pont mint a többiben.

2022. ápr. 11. 18:25
 36/72 anonim válasza:
100%

Hihetetlen, hogy valaki, akinek ilyesmivel foglalkozó testvére van, hogy lehet ilyen korlátolt, kicsinyes, szánalmas rokona.

Mekkora egy pusztulat bunkó vagy, ráadásul ha ilyeneket gondolsz a srácról, akkor nyilván nem is vagy túl közeli kapcsolatban a testvéreddel, hiszen akkor megértenéd, hogy szereti.

Nincs a világon semmi baj azzal a sráccal, mert szereti a testvéredet és ennél több nem is kell.

Te is írtad, hogy a tesód beszéli a jelnyelvet, ráadásul együtt vannak már jó ideje, mégis mit gondolsz?! Nyilván rohadt jól megértették egymást eddig is.

Undorító ez a bejegyzés... szánalmas vagy.

2022. ápr. 11. 18:33
 37/72 anonim ***** válasza:
81%
"Pont mint a többiben." Nem. Itt messze rosszabb a helyzet mint az európai országokban.
2022. ápr. 11. 18:34
 38/72 anonim ***** válasza:
100%
Legyél büszke a nővéredre.
2022. ápr. 11. 18:36
 39/72 anonim ***** válasza:
19%
Magyarország is európai ország.
2022. ápr. 11. 18:36
 40/72 anonim ***** válasza:
90%
#39: Ja, Bosznia-Hercegovina is európai ország, meg Dánia is, mégis van egy pici különbség közöttük.
2022. ápr. 11. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!