Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem összejött egy süket...

A nővérem összejött egy süket pasival?

Figyelt kérdés

A nővérem ilyen gyógyakármicsoda, ilyen fogyatékosan született gyereket istápol ezért ismeri a brejírát meg a jelnyelvet meg ezeket. Elvileg valahogy a munkája kapcsán találkozott a palival, de nem értem őt. Mármint külsőre a pasi halál átlagos, olyan 175 cm lehet max, bár a nővérem 160 cm szóval így is magasabb a pali. De olyan átlagos arca van, szemüveges, a teste is olyan semmi extra szerintem ilyen enyhén izmos lehet maximum. És ráadásul ugye süket mint az ágyu… vajon így mégis hogyan élnek, mármint hogy szexelnek, hogyan beszélgetnek vacsora közben, meg ilyenek. Nem értem a nővérem miért csinálja ezt, a pasi elvileg programozó, nem tudom mennyit keres, de azért olyan nagyon gazdagnak nem tűnik. És most a nővérem a hétvégén bejelentette hogy összeházasodnak. De komolyan tőle akar gyereket?? Normális?

Mit gondoltok??? A nővérem 28, nem tudom mióta van vele, de már közös lakásuk van Pesten valahol.

2022. ápr. 11. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
99%
Végtelenül tuskó vagy. Az a szerencsétlen nem "süket mint az ágyú", hanem SIKET. A többi mondatodat nem is kritizálom inkább. Szerintem nézz magadba, egyrészt semmi közöd a tesód párkapcsolatához, másrészt még ha nem is szimpatizálsz szegénnyel ráadásul egy olyan betegséggel kapcsolatban amiről igazán nem tehet, akkor benned van a hiba nem is kicsi.
2022. ápr. 11. 19:59
 52/72 anonim ***** válasza:
97%

Lehet hogy kamu egyébként, de a társkeresőkön stb sokat találkozom a fogyatékosokat érintő ilyen hozzáállással, mint ami Kérdezőnél tapasztalható.

Többszörös fogyatékosként egészséges lánnyal volt párkapcsolatom, párom nagyon jól ráérzett, miben és hogyan kell segíteni (nem túlsegíteni). Nem a fogyatékosságok miatt lett szakítás, a fogyatékosságoknak nem volt köze hozzá.

2022. ápr. 11. 20:00
 53/72 anonim ***** válasza:
94%
Azért nem árt tisztázni, hogy itt nem a pasas a fogyatékos, hanem a kérdező.
2022. ápr. 11. 20:01
 54/72 anonim ***** válasza:
4%

"Lehet hogy kamu egyébként, de a társkeresőkön stb sokat találkozom a fogyatékosokat érintő ilyen hozzáállással, mint ami Kérdezőnél tapasztalható."

Mármint hogy a párod húga nem kedvel téged? Mert itt erről van szó...

2022. ápr. 11. 20:08
 55/72 anonim ***** válasza:
97%
Őszintén remélem, hogy ez egy kamu provokatív kérdés, és a kérdező valójában nem rendelkezik ennyire alacsony érzelmi intelligenciával, mert ez már az alja szint körül van!
2022. ápr. 11. 20:14
 56/72 anonim válasza:
88%
csak én nem értem mi a kérdés lényege?
2022. ápr. 11. 20:17
 57/72 anonim ***** válasza:
94%

#59 Hát hogy a kérdező nővére összejött-e egy siket férfival.

Tudja fene, de nekem gyanús, hogy az esküvőre készülnek, lehet valami alapja a kérdező gyanakvásának...

2022. ápr. 11. 20:25
 58/72 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom felszínes kis picsa vagy.
2022. ápr. 11. 20:26
 59/72 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez egy full privát dolog, ami csak a kettőjükre tartozik.
2022. ápr. 12. 00:51
 60/72 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nagyon jo hogy történik ilyen, mivel a fogyatékkal élők 99 százaléka tuti hogy úgy el hogy soha nem lehet kapcsolata… hagy őket békén
2022. ápr. 12. 04:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!