A húgom (13 éves) e-cigit vett magának, mit csináljak?
Szerencsére nem valami lángész, mert engem kért meg, hogy vegyem át a csomagot amíg ő suliban van. A csomagra ragasztott matricán ott van hogy xy ecig vapers. Rendes lesokkolt
Nem gondoltam volna róla hogy ilyeneket rendel, főleg úgy hogy a családban egy dohányos sincs
Tudom ezekben nincs nikotin, de nagyon sok olyat ismerek akik az ilyen mézes mázas ízesített cuccok után lettek dohányosok
Mit tegyek szerintetek?
(Olyanokat nem kérek hogy had csinálja amit akar, mert még ő sem tudja hogy milyen függőseget tudnak ezek okozni)
Jó sry, nem ismerem ezeket
Első kettőnek köszi
igazából pont az ellenkezőjét fogjátok ezzel elérni. Ugyanúgy fogja csinálni, mivel tiltással csak hazudni tanítod. Ha nem otthon, akkor máshol fogja megtenni.
Bár szerintem sem tesz jót, egy 13 évesnek főleg, az ilyen cigis dolog.
Ebben a korban nyilván csak tiltással, egy 2 évesnek sem kezded magyarázni, miért ne játsszon a gyufával, késsel stb.
Érvekhez kell egy bizonyos szellemi érettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!