A párom ha valamire szükségem van megveszi magának. Miért csinálja ezt?
ő rengeteget keres én alig.
nemrég tönkre ment a telom, anya adott jó szívvel egyet (az ő régi teloját) aminek szintén nem igazi az aksija, de bírja.
erre kialakult a páromban, hogy neki telefon kell, és vett magának egy spéci kis mobilt...
vagy: a főbérlő mondta újítsam fel a kérót (a párom akarja, hogy hozzáköltözzem és ezt itt hagyom-viszont ez mindig dugába dől, mert össze veszünk)jelenleg gyűjtögetek még a felújításra is, a párom mondta segít - még egy fűszálat sem tett keresztbe nálam - és ehelyett elkezdte a saját kérójában a maga kis lámpafúrásait, festéseit...
vagy a fodrász elcseszte a hajam, sírtam ríttam, kitaláltam veszek hajnövesztőt, kiderült, hogy több tízezrekbe kerülnek, erre a párom újabban vitaminkúrákat tart magának...
félreértés ne essék, nem a pénzére ácsingózom, de ezek azért rosszul esnek!
szerintetek minek tudható ez be nála?
Nem tudom, olyan mintha ő tanulna a te hibáidból. Szóval neked hullik a hajad ő gyorsan vesz magának vitamint.
Ennél jobb magyarázatot csak ő tudna adni szerintem
csak érdekes, ha én másnak szükségét látom valamire én neki adok ötleteket hogy juthatna hozzá, vagy a segítség jön elő. nem az önzőség...
és ezt így sérelmezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!