Tesóm elvitte a kocsimat, nagyon feldühített, mit tehetek?
Az a baj, hogy nem fog elmenni a rendőrségre, írta is. Jobban tart attól, hogy majd mit gondolnak róla a többiek. Hát akkor meg is érdemli, hogy a tesója tovább lopkodjon tőle.
A férjem húga egyszer elvitte a férjem óráját, amit a szülei házában tartott a gyerekkori szekrényében elzárva. Merthogy ő úgyse használja épp. Elég értékes antik óra, örökség. Sokadik alkalom volt, de ennek nagy az értéke is. A férjem beballagott a rendőrségre és feljelentést tett. Oltári családi balhé lett belőle természetesen, de a hugi azóta leállt. A balhé meg kit érdekel.
Hát nagyon sajnálom kérdező, hogy ilyen minősíthetetlenül gyáva vagy. De nem vagy egyedi eset, nagyon sok ember az életben nem tud kiállni önmagáért, ezt jelképezi a viselkedésed! Mégiscsak testvérem. Azért, mert rokon semmi nem jogosítja fel arra, hogy kisajátítson bármit is.
Nagyon szánalmasnak tartom, hogy számodra a családod nyugalma fontosabb, mint a méltóságod, és emberi mivoltod. Nem is értem, minek kérted ki emberek véleményét, ha egyszer téged nem érdekel. Nem azt mondom, hogy ugorj a kútba attól, amit itt mondanak, de minek kellett ez az egész???
Együtt eltek?
Szerintem fura, hogy pont most keste le a buszt, amikor tudta, hogy nem adod neki oda a kocsit.
Egyebkent is, ha tudta, hogy te is autoval jarsz, minek kérdezte meg? Meg is kerhetett volna, hogy vidd el egy ket napig, amig az övét meg nem javítják.
Add elő a martìrt, hogy nagy bajban vagy, behivott holnapra a főnököd az irodaba, igencsak kirugnak. Nezd meg mi lesz a reakcioja. Ilyen testvér mellett en nem laknek otthon.
A kulcsodat pedig tarts a taskasban, szobadban, barhol ahova o nem jar be.
ebből csak az lesz h még roszabb lesz mert sokadjára elnézed neki, következmények nélkül
az szerinted járja? h az ő hülyesége és lustasága nem törödömsége miatt te szenvedsz? mit ad isten megint megtörténik és kirugnak miatta mit csinálsz? ő meg benyög egy bocsit, meg kapsz tőle egy sajnálom csokit esetleg....???? nem vagytok már gyerekek, nem elsőnek fordul elő vállalja szépen a következményeit és abbol majd tanulni fog abbol h beadod neki a derekadat és sokadjára is átbasz nem
kitudja mit fog legközelebb kölcsön venni, megtakarított pénzt kajádat amit magadnak vettél v osztottál be, drága ruhákat telefonod géped mert neki most nincs mert tudom is én eladta h cracket tudjon venni stb.. most kéne megállítani amíg nem késő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!