Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a testvérem...

Mit tegyek ha a testvérem szerelmes egy szinészbe?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a húgom 14 éves,és betegesen odáig van egy tini sztárba. Egész nap róla áradozik,más témája nincs is,egész nap róla néz videokat/képeket. Már teljesen az agyamra megy. Én 22 éves vagyok,szintén lány és csak jót szeretnék neki. Hiába probáltam neki elmagyarázni hogy ez csak rajongás,meg nincs értelme ennek az egésznek. Nem tudom mit tehetnék hogy teljesen kiábranduljon belőle. Ne jöjjön senki azzal hogy ez teljesen normális meg cuki. Higyjétek el egész nap csak fekszik és mást nem csinál.Én is meg az egész család csak fogjuk már a fejünket már nem tudjuk mit tehetnénk már több mint 2 éve szerelmes belé,es nem tudom mikor nővi ki ezt az egészet.

2021. nov. 28. 17:39
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
82%
Olyan jó, hogy mindenki arra kíváncsi, ki a színész, meg f.szságokkal van elfoglalva, de azt senki se tanácsolja, hogy küldje emberek közé a gyereket, hogy elfoglalja magát és valós emberekkel találkozzon, akikkel élményeket gyűjthet. Komolyan mondom, ennyi felesleges betű a semmire. De Kérdező, te meg a normális tanácsokra sem reagálsz, pl. arra semmit sem írtál, hogy el kéne küldeni sportolni vagy társaságba. Akkor mit vársz, filozofálgatást a kérdésed alatt?
2021. nov. 29. 15:19
 42/49 anonim ***** válasza:
96%
#41 itt meg sokan saját tapasztalatból írnak, de az nyilván mind hülyeség, csak az reális, ami a te ismerősödnél volt 😃
2021. nov. 29. 16:39
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ennek is van valami baja, hogy csak neki lehet igaza, mert kontrollfreak. Kérdezzük meg anyukádat? Hátha neki van némi szégyellni való sejtése, hogy mi a baj. 🤭
2021. nov. 29. 16:53
 44/49 anonim ***** válasza:
22%
Ne magadból indulj ki,44-es!:)😃
2021. nov. 29. 16:56
 45/49 A kérdező kommentje:
Olvasom itt mindenki válaszát. Igen én is mondtam anyuméknak hogy foglaljuk el valamivel,küldjük el valami sportra. Én sajnos nem igazán tudok sétálni sehova sem mível nagyon régóta volt egy elég csúnya bokasérülésem és nehéz a járkálás bárhová is,csak dokihoz meg haza.. de biztos ahogy nagyon sokan mondták időv biztos kinövi vagyis remélem.Köszönök minden választ,még a csúnya kötekedő válaszokat is,mindent jót kivánok mindenkinek 😌
2021. nov. 29. 17:19
 46/49 anonim ***** válasza:
79%
Akkor ettől vagy ilyen beleszólogatós, keserű ember. Csóri hugi. Rajta eléd ki, hogy neked bajod van. Akkor legyen neki is szr. Nem csoda, hogy menekül.
2021. nov. 29. 18:53
 47/49 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező és te mit csinálsz amúgy otthon, tanulsz valamit? Mert így kb olyan, mintha se te, se a tesód konkrétan semmit nem csinálna, csak egymást lesi. Ez nem egészséges egyikőtök részéről sem, mert bekattantok. De minden jót neked is!
2021. nov. 29. 19:36
 48/49 anonim válasza:
100%
Én is crusholtam
2022. jan. 22. 21:19
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj... es lesz meg a Stranger Thingsnek uj evadja, abban is szerepelni fog, es ez uj loketet ad majd a hugidnak a fantazialasban. Nem fog egyhamar elmulni.

Nekem is volt ilyen sztar szerelmem, de erdekes, en melyen kussoltam rola, senkinek se mertem elmondani soha. Rettegtem, hogy cikizni fognak vele. Fura, hogy ma mar nem erzik ezt, es minden napi tema. Nem fog egyhamar elmulni, en 13 evesen estem bele a 90-es evek vegen egy akkori tinisztarba, es meg 2010-ben is kiugrott a szivem, ha meglattam egy filmben, meg titokban neztem vissza a regi szerepleseit. Meg most is eszembe jutnak az akkori fantazialasaim... sose reszleteznem senkinek. Szoval fura, hogy boldog-boldogtalan orrara koti, ezert en itt a rajongas mogott valami mas dolgot is sejtek. Lelki-pszichologiai dolgot.

2022. febr. 14. 03:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!