Normális a gyerekeknél, hogy testvérek, de szerelmesek egymásba?
Ismerősöm gyerekei, és mindig meséli, hogy miket csinálnak. A fiú most elsős, 8 éves lesz idén, a lány 2 évvel fiatalabb.
Mondja, hogy olyanokat mondanak, hogy ha felnőnek összeházasodnak, sőt a fiú olyat is mondott, hogy ha neki a húga nem lehet a felesége, akkor nem lesz neki senki. Voltak egy esküvőn, ott amikor mondták, hogy csókoljátok meg egymást, ők is adtak egymásnak szájra puszit. És azóta már el is játszották az esküvőjüket.
Amúgy tök aranyos, hogy így szeretik egymást, és biztos, most az esküvő, amin voltak, az is adta az ihletet nekik, de már előtte is hasonló volt a helyzet.
Ez már nem a normális kategória. Nekem is van egy 4 évvel idősebb bátyám, rajongtam érte óvódás koromban, de nem ilyen szinten.
Ez nem a cuki kategória, hanem beteges. A szülőknek ez nem tűnik fel?
Fiam 5 éves, a húga 2 éves. Fiam napi szinten mondogatja a húgának, hogy "én vagyok a mentőd, vigyázok rád!
Amikor kérdezik tőle, hogy szereted a kis húgodat? Mindig rávágja, hogy igen! De nem mond olyanokat, hogy a felesége lesz, meg ha ő nem lehet más se legyen. Ez beteges.
Hát igen én is ezt gondolom, főleg, hogy a fiú már 8 lesz.
És ti ilyen esetben amúgy mit csinálnátok?
"És ti ilyen esetben amúgy mit csinálnátok?"
Kérdező, jelen helyzetben neked semmit sem kell csinálnod, mert nem te vagy a gyerekek szülője.
Megint egy mások életébe beleokoskodó ember, aki ahelyett, hogy a maga dolgával törődne, az ismerőse életében vájkál.
Te szerintem nem tudsz semmit sem tenni, mert nem a te gyerekeid.
Ettől függetlenül én is betegesnek tartom, és az a baj, hogy a szülők adják alájuk a lovat. Azonban fölösleges olyanon kattogni, ami nem a te ügyed, csak idegeskedsz a semmiért. :( Én már megtanultam, hogy nem szabad.
Én 3 évesen apukámhoz akartam hozzámenni.
6-8 évesen már nem.
A szülőknek kellene komolyan elbeszélgetni a gyerekekkel.
NEM! Az Ödipuszt (5 éves kor környéke) nem egymással kell lejátszani, hanem gyerekként az apuval és az anyuval. Valami nagy gáz van a családban, az biztos.
És nagyon figyeljetek oda, nemhogy a "szerelem" 10 év múlva vagy hamarabb a kislány megerőszakolásával végződjön vagy rosszabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!